Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Yüksek Sadakat

Başlatan Sumween, Kasım 18, 2006, 01:42:17 PM

Previous topic - Next topic

toxic-kc

Şarkıları uykumu getiriyor diyebilirim
albümünde adam gibi şarkı olarak bi Kfile var gerisi boş
evet biraz tipikler web siteleride bi acayip zati
::)

delilah

ben de bi tek kafileyi dinlemiştim.. artık onu bile dinlemiyorum
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

eğer hatırladığım şarkı kafileyse, onun başı güzel.. ama sonra küt diye müzik kesilip dandikleşiyo bıttırıbıttırı diye devam ediyo..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

§ïяĝαиα

bende bi kafileyi dinlemiştim galba bize uyan bi o var onun için ...şimdide aklımın iplerini saldım var acaba yakında neyinin ipini salcak görcez bakalım
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

özgür69

bunların 3 şarkısını çok seviyorum ihmaller denizi, kafile, belki üstümüzden bir kuş geçer adamlar mükemmel yapıyolar bence çok iyiler...
.                                      

gokhan

Quote from: özgür69 on Nisan 16, 2007, 08:13:45 PM
bunların 3 şarkısını çok seviyorum ihmaller denizi, kafile, belki üstümüzden bir kuş geçer adamlar mükemmel yapıyolar bence çok iyiler...
guzel ama rock'n coke ta sıctılar resmen onları dınlemek ıcın gıttım yenı grup oldukalrı ıcın ama nanay olmadı.. :)

Mr. MeTaLkiSS

Eeet onca gruba rağmen yüksek sadakat dinlemek için gitmek :D ulan ben onlar konser verirken sırf seslerini fln duymamak için gittim yattım çadırda kaç gündür uykusuzdum zati :D vesile oldu tam bir öküz gibi uyudum o kadar güzel oluyo ki o enerjiyle kalkıyosun huaaaa konssseeeerrrr diye :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

delilah

ya grup yokmuş gibi hemen albüm yapan her grubu alıyo rock n coke bu onun kötü tarafı .. iyi ya da kötü hepsini alıyo..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

Quote from: delilah on Nisan 21, 2007, 01:07:37 PM
ya grup yokmuş gibi hemen albüm yapan her grubu alıyo rock n coke bu onun kötü tarafı .. iyi ya da kötü hepsini alıyo..
gecen sene rock'n coke gıttıgım zmn en cok performansını merak ettıgım grubtu ama hıc begenmedım... :-\

LpNumB

Nefy

bazı parçaları dinlemeye değer...aslına bakarsan her daim yaşayabilirliği olan bir grup.. büyük hüsranlar yaratmazlar bence...kaliteli iş yapıyolar kaliteden anlayanlara :D
vokalin sesi mükemmel, sesini çok iyi kullanıyor...seviyorum...
Yollarına hep sevdigimiz insanların adlarını vermediler ama; biz her duvara bir vesile onların adını yazarak yaşadık... Kül ve betondan mürekkep.. yaşadıkça yaşanılası gelen o tuhaf bozkır kokusunda Ankara'ya öyle yakışırdı ki kar.. Asfaltlar ışıldar..

lp_mike_chester

bu grup u bende çok sewiyorum... vokalleri sesinew hayranım yaw...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lnknqark_!rew

sana katılıom....ama harbi bazı şarkıları ninni gibi geliyo insana

Sumween

ihtimaller denizi şarkısı çok da iğrenç sayılmaz :D az iğrenç

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

hermione

aklımın iplerini saldım, kafile güzel şarkılardı...