Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

erken seçim tartışmaları ve türk SOLu

Başlatan ewrimcan, Kasım 22, 2006, 09:53:29 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

öh be dayı nabıyon sen ya çüş türkiye komünist partisi lan yuh
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

tome3.mpq

ıyı bı partıdır tkp

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Mr. MeTaLkiSS

aslında üyeler ii genelde gençlerden oluşuyo ama başlarındaki adamlar pek ii deil ben araştırdım lan
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

baslardakıler eet cok ıı denemez ama odp nın basları manyak adamlardır

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Mr. MeTaLkiSS

onu da bi araştırayım da bilmeden konuşmayım
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

ben ıcındeyım odp nın sor solıyım

Mr. MeTaLkiSS

başlarının ne işler yaptıını anlat o zaman ne gibi şeyler düşündüklerini neyi savunup neyin olması için uraştıklarını fln
Limp Bizkit forever...

tome3.mpq

ewet alper taş o adam cok ıyı adamdır delıkanlılık yanı yokdur ama eger adamın bırı ona sebepsız yere satasır bulasır olay cıkartırsa cekıp vuran bı tıpdedır ıyı ısler yapar toplumun dısladıgı hayat kadınlarına kucak acar onlara kalacak yer yıycek yemek bulur orgutlesme yoktur kavgaya bulasıyım olayı yokdur kulturlerı cok yuksektır ayrıca lıselı bebelerden yokdur genelı unıwersıte ogrencısıdır olayları konusarak yada kalemle cozmeye calısırlar (ama harbı soluorum ustune gıdılırse bu adamların 1 sanıye dusunmezler haksızlıkları kucuk gormelerı nebılıyım assagılamaları affetmezler)

Aperion

http://www.youtube.com/watch?v=hQpd-Gz7Jzs

evrimcan verdiğin bu link çok hoşuma gitti saol böle bişi arıodum bnde :wink:bugnlerde fazla ilgiliym bu konulara :rolleyes:

Sumween

ben bunu daha önce izlemiştim sanırım ya daha en başta hakimin kanun maddesini söylerken dil sürçmesi aklımda kalmış...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sHiNoDa

dayt konuyu daıtmayın:D

ewrimcan

ecevitin cenaze günü caddedeki ''sola dönüş yasaktır''( sola meyilli ok üstü kırmızı çizgi)  tabelalarının kırmızı çizgisi çıkartılmış...

işine geleni basan basına basalım

matrax_zalim

Quote from: ewrimcan on Kasım 26, 2006, 09:23:56 PM
ecevitin cenaze günü caddedeki ''sola dönüş yasaktır''( sola meyilli ok üstü kırmızı çizgi)  tabelalarının kırmızı çizgisi çıkartılmış...

bak bu güzeldi
D R A U G A R

Sumween

süpermş harbi : mrgreen:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

sHiNoDa

onu benim önümde yaptılar süperdi gerçekten:D