Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

selinkinpark

yok olayın bir kısmını anlattın :D qerisini bekliyorum merakla :D

gokhan

ece sende korkmadıgın bısey warsa soyle bence :)) :))

Sumween

disipline gitmekten korkuyoruuum! sınıfça dilekçe yazdı hoca bugün, anca beraber kanca beraber puahha :D disiplinden diil de annemle babamın şerrinden korkuyorum asıl :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

hıc bısey olmaz merak etme sınıfca dısıplın sıkar bıraz

delilah

lp türkiyeye gelirse gidememekten korkuyorum..gidip de onlarla tanışamamaktan korkuyorum.. ve son zamanlarda içimde çok pis bir boşluk var.. bir de dün gece bir rüya gördüm feci tırstım.. rüyada mutfağın camından dışarıdaki yağmuru izliyormuşum.  yağmur damlaları nce kar tanesine dönüşüyor hava soğuyor giderek. kar taneleri buz oluyo havada birleşiyorlar kocaman oluyorlar sonra hava donuyo.. böyle o buz taneleri havada asılı kalıyo sonra nefes alamıyorum ben de donuyorum ve uyanıyorum.. uyandığımda sabah ezanı okunuyordu daha fazla tırstım..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

oyy o ne be :S
nazlı kızım sınıfça qitmek cok daha zevkli :D :D
ayrıca nete qir :D

gokhan

sen herhalde o zewkı tattın yanı :))

Sumween

seliiiin :D yaw siteye her girdiğimde ''yeni mesajınız var'' yazısıyla karşılaşıyorum her tıkladığımda senin üstüste üç mesajın oluo :
''nazlı nete qel''
''nazlı alüüüüüüüüüüü''
''allah bin belanı versin nazlııııııııııııııı''
valla görmüyorum selin gelmez miyim yoksa kardes :P (pm sayım 150 olmuş öh!!)

neyse...bugün düşündüm de LPFTnin olmadık,beklenmedik bi zamanda kapanmasından korkuyorum =)

ayrıcaaa sınıfça gitmenin zevkini biliyorum... ben ''ne güzel len hep beraber gidiyoruz yusuflanmayın'' diyorum, millet konsey oluşturmuş ne halt yicez diyo... :D (konsey de benim çevremde yalnız)

I choose hush...

selinkinpark

hehe tattım ben o duyquyu baya zevkli oluyor(icinde qecenler)
nazlı netteyim qelllllllllllllllll :D :S

folligue

Disco(disiplin kurlu olarakda geçer) benim okulumda gitmeye korktugum en kötü yer!!!Ve savunmalarım sayesinde 12 puan daha alırsam ne yazıkki bende cıkıyorum discoya!!!Cıkınca bide 30 puan dayılyolarki oda cabası... :lol:
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

gokhan

ben ailemı kaybetmekten korkarım :cry: :cry: :cry:

delilah

anıl toplam kaç puan alman gerek okuldan atılman için... sanki güzel bişi gibi sordum belki ama yanlış anlamayın.. ben bi rüya daha gördüm...onu da anlatayım çünkü uyandığımda yine ezan okunuyodu..
  yurttayım böümden burh. geçiyo orda ne işi varsa.. ben buna şşt diyorum sonra arkamı dönüp odama giriyorum.. kolumdan tutuyo dur bi iki dakka gitme diyo bana .. ben niyeyse gitmek istiyorum ama neyse işte... sonra bana bir elinde mendil bir elinde de saç tokası lastik uzatıyo.. al bunları diyo ben de yok sende kalsın diyorum sonra hava aydınlanana kadar konuşuyoru bişiler tam hatırlamıyorum sonra bi uyandım ezan okunuyo .. tırsıyorum...
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

büyümekten korkuyorum ...(aslında itiraf gibi de oldu bu biraz =) )

Sumween

korktuğumuz başımıza her geçen gün geliyo =)

az önce bir şey gördüm ve düşündüğüm gibi olmasından korkuyorum... eğer öyleyse biter bütün heyecanım,hevesim,sevgim,bağlılığım vs.. :S :( Allahım yanlış düşünüyo oliyim nolur...

I choose hush...

selinkinpark

umarım düsündüklerimiz yanlıs cıkar nazlı'yla yoksa qercekten tüm qüvenlerimiz sona erecek :neutral:
ve paranoyaklığımızın doğru cıkmasından korkuyorum bende aynen şuan :S