Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

delilah

Allah tan korkarım.. bi de dileklerimin gerçekleşmememisnden.
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

immortal

öldüren oyun diye bi film vardı izldiyseniz bilirsiniz izledikten sonra 1 yıl tam etki sonrasında arasıa gelen korkularla beni bayaa etkiledi.o film i  bi daha asla izleyemem.bi kere arkadaştaydık o filmi açtılar çığlık çığlığa kendimi sokağa attım.Çok fena bi film ya.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

ewrimcan

babamın 'aferin sana' demesinden   korkarım-çekinirim.

işine geleni basan basına basalım

tome3.mpq

pek bıseyden korkmuorum babamın gece mutfagı somururken arkamda olece dıkılıp durması dısında

bıde askımın benı bırakmasından hemde nasıl :S

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

iki kişiye de katılıyorum yani bir ufukk gibi kabuslardan, iki aperion gibi ark.larımın beni yalnız bırakmasından korkarım...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

uzaydan korkuyorum :rolleyes:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

eet ufuğada katılıyorumda en kötüsü cidden in cin olaylarının rüyama qirmesi kac kere qece cığlıkla uyanıp nefessiz kaldıımı bilirim en ürktüüm seylerden biride budur..ıyy cok kötü ya:(
bi de sürekli urasırdım böle seylerle en sonunda patladı bi yerde ordan beri bas ucumda kücük bi kuran durur ben cok inanırım böle seylere ya:( :rolleyes:

matrax_zalim

lp nin daılmasından korkuyorum
D R A U G A R

tome3.mpq

korkucak hıcbıseyım yok ben korkucagıma onlar benden korksun

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

Sumween

ezilmekten korkarım... bu korku sayesinde fazla sertleştm galiba ezmeye alışmayayım bi de! nefret ediyorum ezen we de ezik insanlardan..(çok yakınımda birbirine bağlı tam bi örnek war hergün onları gördükçe birine acıyorum diğerine kızıyorum) =))

bi de büyük şeylerden korkuyorum ya neydi bu fobinn adı :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

matrax_zalim

Quote from: Sumween on Kasım 28, 2006, 02:02:44 PM
ezilmekten korkarım... bu korku sayesinde fazla sertleştm galiba ezmeye alışmayayım bi de! nefret ediyorum ezen we de ezik insanlardan..(çok yakınımda birbirine bağlı tam bi örnek war hergün onları gördükçe birine acıyorum diğerine kızıyorum) =))

bi de büyük şeylerden korkuyorum ya neydi bu fobinn adı :)

büyükofobi.bende gelecegimden korkuyorum
türkiyenin sonu pek iyi deil
D R A U G A R

delilah

bursun kesilmesinden korkuyorum o zaman eğitim hayatım sona erer :(
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ölü gelin

basık ve çok karanlık ortamlardan özellikle karanlıktan çok korkarım ayıptır söylemesi gece helaya bile çok zor kalkarım ya yatağa girene kadar üç buçuk atarım

shimy

muzo'dan korkuyom yaaaaaaaaaaaaaaa (müdür yardımcımız herifte 2 metre boy var :S )
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

lp_rockgirl

ben kabuslarımdan FARELERDEN WE HAMAM BÖCÜKLERİNDEN bazende annemden korkarım :(kadın yiyo resmen beni babam olmasa yandım ben :wink:canım babam işteeeeeee