Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Korkularımız .....

Başlatan Sumween, Kasım 24, 2006, 09:17:15 PM

Previous topic - Next topic

ölü gelin

yine söylüyorum korkmayın ölümden  karacaahmetin kapsından bi giriş yapayım size
HER CANLIII BİR GÜÜÜN ÖLÜMÜÜÜ TADACAKTIIIRRR hahaha kötüyüm ben ya

black_ece

korkuyorum işte yasemin ya
siyah kanı anlarım da dersimiz cinayet vvs kitapları artık korkutmuyo beni seri katiller ansiklopedisini okuyunca fena olmuştum ben 2 dk de bir arkama bakıyodum akşam yolda yürürken ...
bu arada ben 5 mayısta harbi yalnız olcam galiba :L

§ïяĝαиα

ya öle deme...gece vakti mum ışığında yalnız okudum ben o kitapları...gene de korkuorum...tırsağım bu konularda işte...bu arada yasemin çok yardımcı  oldun çok teşekkür  ederim yani...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Sumween

Ölümden korkmayın ya.. dandik bişey :P ''gittim ve döndüm'' diye kitap yazıcam :D 25 hap artı hayata dönüş,sedye,iğne,serum vs egzantrik bi roman olucak :D
... Babamın hışmından korkuyorum hala açık açık 5mayıss diyemedim bileea!

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

madem ölümden cok korkuosunuz mevlana sözünü hatırlatayım sizler''ölüm günü düğün günüdür''ölüm sevdigimize kavustugumuz andır.

gokhan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 28, 2007, 07:36:54 PM
off...herkes aynı benim gibi...nie bu zamanlar bu kadar çok korkuorum ölümden...okuduğum "siyah kan" ve "dersimiz cinayet" adlı kitapların büyük etkisi olabilir bunda...yatağıma yattığımda bile sanki biri benim arkamdaymış gibi bi hassaslık var..sanki üstüme üflüyolar...oyy...
ya nıye korkuyonuz yaaa sonucta herkes tahtalı koyu boyluyacak... :)

ShapeshifteR

topic in adını ölüm olarak değiştirsek bence hiç fena olmaz ne muhabbetmiş bi ölümdür bitmedi gitti :)
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

korku bu  abi...hemde benim için en büyüğünden biri...özellikle bu aralar muhabbeti uzar korkuların...ya demeyin öle gece yaşadıklarımı bi ben biliom...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

ShapeshifteR

bundan yaklaşık 4-5 sene önce bende ööleydim gece ışık açık yattığım 2 haftayı çok ii hatırlıorum gözlerimi kapadığım an sanki biri bana doğru yürüyeckmiş gibi.. ama bir süre sonra bu korkumdan bıktım kendmle savaştım bu korkuyu yendim belkide herkes bööle dönemlerden geçiordur

linkin_izzo

Quote from: gizmo on Kasım 24, 2006, 09:23:09 PM
bende birinin beni hipnoz edip bilinçaltımdaki şeyleri öğrenmesinden çok korkarım
korkuya bak ya benim de böle bir korkum var çünkü benim bilinçaltım kötü :)
A (LP)ACE FOR MY HEAD CHES_TR

delilah

ben bi gün şizofrenik bi manyak olup cinayet işlemekten korkuyorum aslında..aslında tam olarak korku da değil hatta bi beklenti :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

ShapeshifteR

sen ööle diynce aklıma beyzanın kadınlarıyla dexter geldi tabi sen dexter a daha yakınsın bayan versiyonu :)

delilah

ama ne mantak olurdu aslında haa baya eğlenceli olurdu.. deli olduğun için tam olarak suçlanamazsın da :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

selinkinpark

1)ece nie yalnz oluyomusun anlamadım:L
2)nazlı konus yoksa ben arayacam bak:L

gokhan

Quote from: selinkinpark on Nisan 29, 2007, 03:50:44 PM
1)ece nie yalnz oluyomusun anlamadım:L
2)nazlı konus yoksa ben arayacam bak:L

nazlıdan korkuyorum demıstım ya buna ssızde eklendınız.. :D