Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

fotoğraf

Başlatan muzzy, Kasım 26, 2006, 11:07:52 PM

Previous topic - Next topic

muzzy

abi koma hayko resimlerini yaw..bilerek komuyom ben..kamuya açma adamı..bari o makyajdan soraki hallerini kosaydın =)...ben kıskandığımdan komuyom walla siteye..kimsede olmasın :P =)

ölü gelin

yuh sadist :L
bu durumda sana paylaşım için teşekkür etmiyorum muzaffer :A

raines

muzaffer ölen dedemin adıydı.
bu arada sahur vakti kalkın hüleynn.
hoşgeldin ramazan nabtın ya.
haha ne garip sahur kelimeside.
neyse oruc tutsakmı ki yahu valla inanıyoruz inancımızı belli etmiyoruz olmaz ki bu kadarda ayıp bence.
tutaım dıyorum da beceremıyorum şimdi ben tuttugunu koparan bi adamım yani allah muhafaza dimi hahaha ben sımdı bu yazıyı yollucam mı buraya tabı kı hayır desemde yolluym yahu ne cıkar. e ama formatına uymadı konunun olmaz ki nolcak bu kadar da yazdım amaaaannnn n bıleyım ben valla anathema dınlemekten kafam allak bullak oldu böle bi tuaflastım be. neyse ben buraya sımdı bu kadar yazının ustune resım koysam durumu biraz düzeltebilir miyim acaba yok be olur mu öyle e ama yazdım bu kadar kim silcek şimdi bunu offf adminim bide ya normal üye olsam banlanırdım ne guzel dengesiz bu die banlarlardı benı ama sımdı admın olunca kımse yazına bısı yapmıo falan e kalcak bu burda anlamsız olcak aman kalsın 1 msg canım sıte bızım deıl mı dur ben suraya bı resım koyuım madem olayı öle toparlıyalım ne koycam dur bakıyım

wala iyi toparladım hem yazıyı yolladım hem ramazana hoşgeldin ettim hemde resım koyarak formaya uygun gittim.

primula

Quote from: raines on Eylül 13, 2007, 02:40:17 AM
muzaffer ölen dedemin adıydı.
bu arada sahur vakti kalkın hüleynn.
hoşgeldin ramazan nabtın ya.
haha ne garip sahur kelimeside.
neyse oruc tutsakmı ki yahu valla inanıyoruz inancımızı belli etmiyoruz olmaz ki bu kadarda ayıp bence.
tutaım dıyorum da beceremıyorum şimdi ben tuttugunu koparan bi adamım yani allah muhafaza dimi hahaha ben sımdı bu yazıyı yollucam mı buraya tabı kı hayır desemde yolluym yahu ne cıkar. e ama formatına uymadı konunun olmaz ki nolcak bu kadar da yazdım amaaaannnn n bıleyım ben valla anathema dınlemekten kafam allak bullak oldu böle bi tuaflastım be. neyse ben buraya sımdı bu kadar yazının ustune resım koysam durumu biraz düzeltebilir miyim acaba yok be olur mu öyle e ama yazdım bu kadar kim silcek şimdi bunu offf adminim bide ya normal üye olsam banlanırdım ne guzel dengesiz bu die banlarlardı benı ama sımdı admın olunca kımse yazına bısı yapmıo falan e kalcak bu burda anlamsız olcak aman kalsın 1 msg canım sıte bızım deıl mı dur ben suraya bı resım koyuım madem olayı öle toparlıyalım ne koycam dur bakıyım

wala iyi toparladım hem yazıyı yolladım hem ramazana hoşgeldin ettim hemde resım koyarak formaya uygun gittim.

ahahahaha raines süpersin yaa ;D ;D ;D

υηƒσяgινєη.

ölü gelin

yiğit doğru söyle kaç tane içtin 8)

lp_mike_chester

adanademirspor - mersin idman yurdu maçından bir foto... ;)

ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

lp_s3rh@t

marilyn manson

hayko cepkin

kaan

chester bennington

kirks (metallica)

bizzat benm eserm :)

ard arda mesaj yazmak yasaktır.... shimy 

Shot at 2007-07-09

lp_mike_chester

adanadan çektim bir manzara / bu arada www.wowturkey.com a üye olan varmı?

gokhan

ıkı gun ıcınde adanadayım =)

lp_mike_chester

hehehe beğendin demek adanayı sen gel kardes seni gezdirim ilk başta seni ünlü kebapcımıza götürürüm sonrada şalgam içmeye gideriz:):):)

ölü gelin

ayh ayh ayh sonunda ya bir yıllık bekleyişten sonra kankam muzafferle buluşabildik than... (aman burak yazamıyorum nickini bi türlü) ben, hermione ,immortal ve muzzy acayip sakat bir gün geçirdik  ve o arada muzaffere iğrenç bir geyik yaptık koymadan geçemiciiim 8)

ve işte muzafferi ağlatan iğrenç geyiğimiz sdfhsdjklffhdkhdshlkf

tabi hermione orda muza çeşitli formlar verirken burak efendi de etrafı gözetledi :D

ben ve muzaffer :P
iğrençlik paçalardan akıyor yahu

bu da muzdan sonraki affer 8)

Sumween

Hahaha çok sivri zeki'ce :P :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

ahaha sonunda mzaffer ya
öf bi ben kalakaldım ya=/

hermione

çok cool bir adam canımmmm 8) 8)
herkesin tanıması gereken bi kişilik :P

black_ece

ahaha süper ya sakallar falan gitmiş gözlük falan yakıyo yani abim =)
ablama da dicek yok çok şeker yine