Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

2

Başlatan makinacı, Aralık 01, 2006, 12:09:08 AM

Previous topic - Next topic

black_ece

harbi örsan delirtme insanı ilk resme bööyle kocaman kocaman aç gözlerini bak !!! :)

makinacı

sanırsam körüm ben :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

shimy

konuyu kişselleştirmeyin la danalar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

selinkinpark

yesim öff arada bi qiriyon ztn bi sus :D ya ne kisisellestiriyozki be cocuqa söylüyoruz hala qörmemis ya :rolleyes: :D

black_ece

evet neresini kişiselleştirmişiz ya ben resimleri bile koydum :)

ousan

bende kaset var.. cd yok.. param olmadığından cd sini alamamıştım.. nerden biliyim bu çizimlerin cd sinde olduğunu... kasette yok çünkü...

Littleches

Ya ben onLarın sayfa numaraLarından ziyade başka anlamları oldugunu düşünüyorum .! Ne oldukLarı hakkında bi bilgim yok ama onLar mutlaka bir mana taşıyor boşuna dekora ne diye adam 2 koysun anlamadım ama mutlaka bir anlamı vardır.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

Quote from: Littleches on Aralık 08, 2006, 10:22:27 AM
Ya ben onLarın sayfa numaraLarından ziyade başka anlamları oldugunu düşünüyorum .! Ne oldukLarı hakkında bi bilgim yok ama onLar mutlaka bir mana taşıyor boşuna dekora ne diye adam 2 koysun anlamadım ama mutlaka bir anlamı vardır.!
bende öyle dedimde yok sayfa yok albüm karıştırdılar:D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

selinkinpark

ousan bende kasette olmadıını bilmiyodum pardon :rolleyes:

muzzy

abi nası görmüon ece komuş boru gibi  görünüyor işte...de 2 nin sırrını yine açıklayan yok...ölesine bi 2 mi bu?

Kozy_mac

bu muhabbetin sonucu zor açıklancak gibi ama benim bildiğim grup texas ta 2 tane konser verdi canlı performans olarak ve ben ilk olanına gitmiştim ondada 1 yazıodu hatta onun resmini kuzenden isteyip koycam siteye biraz bekleyin arkadaşlar  :razz:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

selinkinpark

sen nereye qittin kozi ya :D
hadi koy hadi :D

muzzy

koy bakalım

Sumween

kozy texasa mı gittn olm sen :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Kozy_mac

oha ya bunu daha öncedende yazmıştım ayıp ayıp  :ünlem:
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!