Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

google bize logo yapsana :)

Başlatan beanlie, Nisan 17, 2007, 10:34:59 PM

Previous topic - Next topic

beanlie

arkdaşlar türkiyenin kurmuş olduğu bir site we bu sitenin amacı yabancı ülkelerin özel günlerinde google logosunun değişmesidir yani bizimde özel günlerimizde google logosunun o güne özel simgelerle değişmesini istenilen bir çalışmadır...we şuanlık çok iyi bir şekilde ilerlemektedir bakmak isteyenler;

www.googlebizelogoyapsana.com

muzzy

ilginç güzel bi fikirmiş...

ewrimcan

çok güzel çalışmaların yanında 5 para etmezler de var. ama yaratıcı ve güzel fikirler. bide eğer böyle kalırsa google yalnız bize logo yapmak zorunda kalır. her gün yapılmış nerdeyse.

işine geleni basan basına basalım

§ïяĝαиα

olsun bee asortik olur beğendim ben bunu... :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

gercekten ılgınc ama guzel yanı :)

ousan

şu an kullanılan 23 nisan logosu

bayrak biraz garip olmuş ama güzel :)

§ïяĝαиα

evt mermere benziyo...keşke saatte bir deişse...ne güzel olurdu...
NETE KAFA İZNİ

black_ece

hayır mermere değil osmanlı bayrağına benziyor yıldız da sekiz köşeli olsaymış tam olcakmış ama onu beş kşeli çizmişler.
bi mana aranmalı mı ??
sanmam ama yine de garip duruyor

§ïяĝαиα

evt evt ay çok büyük yıldız daa küçük andırıyo gibi...ama gene de bayrağın ark planı sanki mermerden gibi derim ben...mermerin üstüne oyulmuş gibi duruor...bu arada dün google daki şeklin manası neydi?özel bi günmüydü...sanki denizin içinde gibiydi...
NETE KAFA İZNİ

lp_ken_an

ya aslında önyargıyla yaklasmamak gerek ama su son zamanlarda türkiyeye yaptklarından sonra yaklasmamak mümnkün bile dgl örngn;(google earth kürdistan olayları gibi)

ousan

Quote from: §ïяĝαиα on Nisan 23, 2007, 04:45:18 PM
evt evt ay çok büyük yıldız daa küçük andırıyo gibi...ama gene de bayrağın ark planı sanki mermerden gibi derim ben...mermerin üstüne oyulmuş gibi duruor...bu arada dün google daki şeklin manası neydi?özel bi günmüydü...sanki denizin içinde gibiydi...
dünya günü içindi o buzdağı şeklindeki google

Kozy_mac

hoş bi şet yaf saolsaun
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

lp_jean

beanlie bunu bize gösterdiğin için saol ama yapcak başka işleri yokmuymuş bunların die düşünmeden edemiorm

chaz_lp

siteye ulaşım engellenmiş:S bakamadım:S