Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Numb

Başlatan makinacı, Aralık 04, 2006, 07:26:20 PM

Previous topic - Next topic

makinacı

HİSSİYATSIZ....

I've become so numb I cant feel you there become so tired so much more aware....

direkman bir insanı mod deişikliine sürükleyen bir şarkı...bir anda sinirlendiren bir anda duygulandıran bir anda aq dedirten bir şarkı

klibindeki hatuna ise ayrı şeyler beslemekteyim...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

makinacı

şarkının aynı ismi taşıyan singlesinin kapaı

ugur-acikgoz

numb benim ilk göz ağrımdır ya ark ın mp3 playerında dinlemiştim numbı o andan itibaren benim lp aşkım başlamıştır işte  3 5 ay numb ı sürekli günde 15 20 defa dinlemişimdir sonrada diğerleri :) :)

Sumween

benim için tamamen ayrı bir yeri olan şarkı bu ya... ilk dinlediğim değil ama anlatamam üstüste kaç kere dinledim hatta ağladım bile bunu dinlerken zamanında... bi dönem başka bi topicte de dediğim gibi tamamen yani klipteki kızda ne görüyosanız o haldeydim herkesden uzak,yalnız,kimse onu anlamıyo, o kimseyi anlamıyo... anlatamam tek yaptığım numb dinlemekti başa sarıp sarıp... hala da mp3ümde duruyor asla silmedim o kadar zaman hiç silmem de.....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

numb silinirmi bea...diorum ya her moda uygun şarkıdır numb...

ugur-acikgoz

i mp3 player ım olduğu sürece ilk şarkısı hep numb olacaktır saygı duyuyom resmen o şarkıya ya dinlemesem bile hep 1. şarkı numb dır mp3 playerımda :mrgreen: :mrgreen:

makinacı

Quote from: ugur-acikgoz on Aralık 04, 2006, 07:37:25 PM
i mp3 player ım olduğu sürece ilk şarkısı hep numb olacaktır saygı duyuyom resmen o şarkıya ya dinlemesem bile hep 1. şarkı numb dır mp3 playerımda :mrgreen: :mrgreen:
abi aynen katılıorum sana saygı duyulcak şarkılardandır numb...

klibi ise ayrı bişidir bu şarkımızın...başlangıçtaki çantasından we çizimlerinden ressam  olduunu anladıımız ablamız otun çöpün resmini yapmaktadır etrafındaki insanlarla kayatı asla bir paydada birleşmemektedir...ablam yanlız mutsuz ve umutsuz bir şekilde takılmaktadır ablamız takılırken LP ise kilisede şarkıyı seslendirmektedirler...chesterin eski model mikrofonu klibe ayrı bi hava katmaktadır...klibin sonunda ablam bizimkileri yakalamaya çalışsada konser çoktan bitmiş, orada sadece toplanmayı bekleyen enstürümanlar bulunmaktadır...

black_ece

duyarsız değil hissiz demek bikere numb !!!!!!
şarkı sözleri beni baya derinden etkiliyo ya ve chaz in o sesi elemanların müziği öyle iyi birlemiş ve kaynaşmış ki yakında dinlerken ağlamaya başlicam o kadar güzel her dinleyişimde kendimi böyle hüzünlü ve düşüncelere dalmış buluyorum

chester bu şarkıda mükemmel ötesi oluyo resmen devleşiyo gözümde...

ve konserlerde izlediğim kadarıyla anlıyorum ki ches de çok duygulanıyo söylerken falan
ya da rol kabiliyeti yüksek veya ben öyle algılamak istiyorum

makinacı

Quote from: black_ece on Aralık 04, 2006, 08:25:48 PM
duyarsız değil hissiz demek bikere numb !!!!!!
şarkı sözleri beni baya derinden etkiliyo ya ve chaz in o sesi elemanların müziği öyle iyi birlemiş ve kaynaşmış ki yakında dinlerken ağlamaya başlicam o kadar güzel her dinleyişimde kendimi böyle hüzünlü ve düşüncelere dalmış buluyorum

chester bu şarkıda mükemmel ötesi oluyo resmen devleşiyo gözümde...

ve konserlerde izlediğim kadarıyla anlıyorum ki ches de çok duygulanıyo söylerken falan
ya da rol kabiliyeti yüksek veya ben öyle algılamak istiyorum

şovun bi parçasıdır zannımca...ama crawling de harbiden herifin morali bozuluo sanırsam

Sumween

e bozulur tabi crawlingden bahsediyoruz ya....

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

ben ağlıyorum crawlig de özellikle krawling versiyonunda

Littleches

Ard arda dinLemeyi deneyin siz fark etmediğiniz halde parçaya bağırarak eşlik ettiğinizi görürsünüz , chester'ın clean tonLarı'nı en iyi biçimde sergilediği parçadır numb .. Söylemek çok zordur , çok dik nüans'Ları var , nakarat pan kayıt olarak yapıldığı için , kendiniz söylemeyi denediğinizde doğru nefes alamassınız çünkü bir cümLe bitmeden diğeri başLıyor (: Ama biraz daha akustik vs yapıp ritmide düşürürseniz sölersiniz ..

Ben şahsen bu parçayı her dinLediğimde kaptırırım kendimi akıp giderim .. Bana sanki bir savaş varmış ta chester'da insanLarı ikna etme çabasındaymış gibi hissettiriyor çünkü süper derecede içten sölüyor parçayı .. Meteora albümünde ki en etkileyici parçadır NUMB.!
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

makinacı

Quote from: Littleches on Aralık 05, 2006, 07:23:31 AM
Ard arda dinLemeyi deneyin siz fark etmediğiniz halde parçaya bağırarak eşlik ettiğinizi görürsünüz , chester'ın clean tonLarı'nı en iyi biçimde sergilediği parçadır numb .. Söylemek çok zordur , çok dik nüans'Ları var , nakarat pan kayıt olarak yapıldığı için , kendiniz söylemeyi denediğinizde doğru nefes alamassınız çünkü bir cümLe bitmeden diğeri başLıyor (: Ama biraz daha akustik vs yapıp ritmide düşürürseniz sölersiniz ..

Ben şahsen bu parçayı her dinLediğimde kaptırırım kendimi akıp giderim .. Bana sanki bir savaş varmış ta chester'da insanLarı ikna etme çabasındaymış gibi hissettiriyor çünkü süper derecede içten sölüyor parçayı .. Meteora albümünde ki en etkileyici parçadır NUMB.!
naparsan yap 2 dakkadan sonra detone oluosun şarkıyı sölerken

shimy

ben baştan beri sevmemiştim bu şarkıyı ama ilk izlediğim LP canlı performansı bu şarkıydı :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Littleches

Quote from: lpfan659 on Aralık 05, 2006, 12:39:02 PM
Quote from: Littleches on Aralık 05, 2006, 07:23:31 AM

naparsan yap 2 dakkadan sonra detone oluosun şarkıyı sölerken

Detone olmassın sürtone olursun ... Çalan parçaya eşlik ederken detone olamassın arkada ki ses hataLarını kapatır.! :) sürtone olursun ki onun içinde çok bağırman lazım , dediğim gibi yap akustik gitarLa çal parçayı biraz ağırlaştır birazda pes söle tutup ta chester gibi sölicem dersen o biraz zor :)
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.