Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Numb

Başlatan makinacı, Aralık 04, 2006, 07:26:20 PM

Previous topic - Next topic

elif_lp

Quote from: lpfan659 on Şubat 02, 2007, 12:16:01 PM
ben meteoradan LPciyim...ama ilk duyduum şarkı numb deildir...

zaten dikkatli okursan tüm lpciler demedim, bir çoğu dedim. hatta linkin park la ilgilenmeyip sadece numb ı bilenler bile tanıyorum.

..tell me what the fuck is wrong??

makinacı

numb encoreyi dinndikten sonra Lp dinleyenlerimi diosun :D
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

ahaha onlar zaten öldürüyo beni de gerçekten sadece numb dinleyenler var yani bi numb dinleyen nasıl diğer şarkılarını sevmez anlamıyorum
bu arada sadec numb encore dinlyenler var onlar daha farklı bişi ya :)

slmaky

Su encore şarkısı iyi  Knight Online oyuncuları tarafından bilinir cunku oyunun en önemli iki kişinin video sunda bu şarkı çalıyordu :) bende orda duymustum ama jay-z şarkıyı bozmuş gibi gelmişti bana biraz daha Hip-Hop tarzı gibiydi :) 

black_ece

bence de öyle :D
numb daha çok böyle duygusal seni yerden yere vurucak ya da oturtup kara kara düşündürecek bi şarkı
olmamaış encore la

folligue

numb encore mu?eoöragrhfıudnfdö o ne be?manyak jay-z deli herif rezil etti sarkıyı...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

ben ilk internet cafedeyken duymuştum şarkıyı (yine ablamda kaldığım ve LPFT aşkına cafeye kaçtığım bi gün :D )
ilk başladı ''tam zamanında!'' diye bi sırıttım (numb sanmştm da) sonra bi gıcırdamaya başladı ''bu ne bee?'' diye kalmıştım...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

meteora da en sevmediğim şarkı
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

revolutionist

HER ne kadar yeni üye  olsamdan 1 seneden fazladar bu grubu dinliyorum..ben,m en favori şarkım . özellikle girişi beni bir gün öldürebilir
f_ck this hurts.I won't lie[LP]

Crazy_Chester

bncde gayet gzl bi parça

birolq

cok qzl olmasıyla beraber manyaq bı sarkı  ;D sınıfımda lp sewmeyenler bıle bu sarkıyı dınlıyo!!

§ïяĝαиα

evt katılyrm bizim sınıf sayemde anti-LP oldu bana lpgci diyolar ama bi cd götürdüm okula özellikle numb ve papercut ın hastası oldular...:D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

folligue

millet hastasi oluyo beni bizim arklar tekme tokat dovuyo yeter be genemi linkin die... :'(
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

§ïяĝαиα

benim cd sadece bizim servistekileri etkiliyo benim kankalar hala anti-LP ama yaşananların hatrına bırakamıom da onnarı ama folligue çook haklı ben ne zaman LP ile ilgili yeni şeyleri böle tek nefeste heycanlı heycanlı anlatmak istesem hemen off aman gene mi?! sirgana bırak bu işleri filn diyolar bi burası var böle güzel bi şekilde kimsenin sıkılmadan beni dinledii oy saol LPFT seviom seni...ama sunwish die bi kankam var onun yeri ayrı bi o anlıyo beni... o sadce numb     dinleyip ben lpciyim dienleri de gırtlaklayasım geliyo...bişi bilmio ki ahmaklar...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

uNReLiEveD

numb bnm de ilk göz aprım ilk onu dinledim ztn hastası oldum  :)