Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Numb

Başlatan makinacı, Aralık 04, 2006, 07:26:20 PM

Previous topic - Next topic

blind_clown

bi kadın yada solisti kadın olan bi grup bu şarkıyı sölemiş bi tv programında arada 1 dk kadar dinledim...kim sölemiş neyin nesidir hiç duyan var mı???bilgilendirirseniz sevinirim

jamelia imiş...zenci bi popçu varya o cover yapmış..fena olmamış merak edenler varsa dinleyebilir :P

Edit yahu edit... Siz mi anlamıyosunuz biz mi anlatamıyoruz anlamadım ki.. Requiem
http://www.superteklif.com/Main/SuperUyeFormu.aspx?bid=d0336f05-3d53-451a-acff-b220f20f24f7
tıklayın ve oturduğunuz yerden sadece mail okuyarak para kazanın hem de bana kazandırın=)

utkuemma

süper bi şarkı.sevmediğim tek bir yanı yok.diğerlerinden ayrı bir yeri var.şu ana kadarki en iyi şarkı bile diebilirim.
[youtube=425,350]pwng00rBx3s[/youtube]
buda benim tv kartından çekip youtubeye verdiğim türkçe açıklamalı numb.çoğumuz biliyoruz ama nese

www.blogcu.com/utkuemma en güncel eğlence ve linkin park blogu

linkinpark7227

lpyi bu şarkıyla keşfettim gelmiş geçmiş en iyi şarkılar arasına koydum ben bunu

Ra[P]uNzEL

I BECOME SO NUMB I CAN'T FEEL YOU THERE...

numb tam güvensizliğe düşenlerin şarkıs ne diyebilirmki ama jay-z yapması bıraz kootu oldu cunku bu tam bır nu-metal tarzı oldugu ıçin rap bıraz olmadı

(-----DEAD İN THE LİFE AND ME DEAD-----)
hayat sonsuzlukla başladı,bitti...
!!DeWiL AnGeL!!Lq!!

lp_jean

ben lpyi bu şarkıyı dinledkten sonra dinlemeye başladm gelmş geçmş en süper lp şarkılarından

sümeyye

en sevdiğim lp şarkısı
bu şarkıyı dinleyince kendmden geçiyorm
beni çok etkiliyo
özellikle klibi
...kendime sarılır donarım!!!...

Umut neredesin,yine bittin,nerelere gittin...Ben seni göremeden!!!

DeAth_NeO

Numb benimn için bir numaraydı ve hep bir numara kalacak gibi duruyor..
numb forever :D

MuafLover

ilk videosunu izledim ve faintten sonra dinlediğim şarkı oldu ve o an Lp fanı oldum

cassu

numb benim için diğer şarkılardan farklı bir anlam ifade ediyor LP dinlemeyede numbı dinledikten sonra başladım ve şunu söyleyebilirimki benim için hayatımda dinlediğim hiç bir şarkı numb kadar anlamlı değil...
DIE4ROCK

I_am_free

süpr bir şarkı var mı bunun gibisi insanın ruhuna işliyo okadar etkilendim yani

lp_jean

_hayatımın şarkısı_

ebru_91

içinde kendimi bulduğum şarkı
cursedprincess

ıllp

bazen ağlayasım gelio ama bi türlü alıyamadım 1 haftada zor esberlemiştik bu şarkıyı kusenimle:D:Dsonrada lp ci oldumm:D

click

Quote from: lp_jean on Haziran 25, 2007, 06:36:00 PM
ben lpyi bu şarkıyı dinledkten sonra dinlemeye başladm gelmş geçmş en süper lp şarkılarından
evet bende linkin park ' ı dinlemeye bu şarkıdan başlamıştım gerçekten harika bir şarkı

LpNumB

Efsane ya şarkıdaki o uyum, ahenk mükemmel yakalanmış gerçi jay-z le yapılan düette mahvetmişler şarkıyı ya nyse