Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

EksikLer

Başlatan Littleches, Aralık 05, 2006, 08:23:28 AM

Previous topic - Next topic

chaz_lp

MTM çıkana kadar mike ın rap deil de normal melodik söylemesini istiyordum ama MTM de ın beetwen i dinlememle birlikte bu sorun çözüldü bi de chaz in rap yapmasını da isterdim

delpi-a

bence bazı şarkılarda scream vokaller artmalı örnek: Runaway

!!!arda!!!

bence son albumde mıke melodık solememelıydı

MT

ya bence mıke nın sesi chester a yakın bi ses deil mıke rap a gırınce ozellıkle bazı sarkılarda bı acaıp gelıo kulaga mıke out ! birde lp den akustik çok damar buram buram mana kokan yeni bir şarkı dinlemek istiyorum.
|v|

Littleches

Quote from: !!!arda!!! on Ağustos 03, 2007, 06:12:47 PM

Söyledi zaten "No roads left" albümün bonus parçası mike seslendiriyor ve inanılmaz da güzel bir sesi var.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

chaz_lp

Quote from: Littleches on Ağustos 12, 2007, 04:29:26 AM
Quote from: !!!arda!!! on Ağustos 03, 2007, 06:12:47 PM

Söyledi zaten "No roads left" albümün bonus parçası mike seslendiriyor ve inanılmaz da güzel bir sesi var.
ona bakarsan ın between i de o söylüyo ama arkadaş söylememeliydi demiş zaten

black_ece

Quote from: Littleches on Aralık 05, 2006, 10:40:36 PM
Benim LP'de ki tek şikayetin aşırı derece de effect katıyorLar parçalara bu bnm hoşuma gitmiyor , joe'un yaptığı sampLe'Lara hakaret gibi olmasın ama biraz kendini geri çekse yeni albümde iyi olucak (bkz : qwerty) Joe'yu bir kaç yerde duyuyoruz ne kadar güzel olmuş keşke tüm parçaları bundan sonra bu şekildeyapsalar .. Birde mike'ın clean tonda parça sölemesi imkansız adam bariton sese sahip mike şarkı sölerse böle bi grupta biraz tuhaf olur ama bi parça da bende görmek isterdim ..
Quote from: ousan on Aralık 18, 2006, 10:44:00 AM
şarkı düzenleri birbirine çok benziyo... biraz rap vokalleri azaltmaları lazım... bende Littleches e katılıyorum.. daha az efekt kullanmalı gerek....
Quote from: black_ece on Aralık 18, 2006, 09:09:52 PM
mike ı da azıcık azıcık clean e kaydırabilir rap vokalleri azaltabilirler hoş olur yani
efekt olmalı mutlaka ama şarkının kalan kısmını geri plana atmamalı
Quote from: black_ece on Aralık 19, 2006, 10:27:22 PM
ayrıyeten ben brad in gitar solosunu duymak istiyorum.

yani şarkıya uygun olması falan önemli değil bi kere bi solo duymak istiyorum ondan şöyle oturaklı güzel bişi

hepsini yaptılar
burayı okumuşlar mı ne =)

click

Quote from: lpfan659 on Aralık 06, 2006, 12:36:56 PM
biraz daha sert bateri riff leri koyabilirler parçalara...
katılıyorum

carbon

ya bence konserlerde fln chester biraz da electroya fln ağırlık verse,,bi videosunu yakaladım netten acaip electro çalıo adam..

MT

-Mike klavye başına geçip şarkıya ritim ile eşlik etsin rap yapmasın.
-Chaz sakin olsun :D Alsın eline bi gitar yeni gelecek gitariste eşlik etsin.
-Diğer elemanlar atılıp gitar, bas, davul solosu yapan, yapabilen, yapmayı seven, şarkı  bestecisine icabında burada bu akoru basmalıyız diyebilen elemanlar alınsın.
-Kahn geri gelmesin.
-Bu adımdan sonra biyografisi silinsin. sulu olsun, çekirdeksiz olsun, boyları uzasın, toprağı haftada bir değişsin...
|v|

MT

Aslında hepsini atacan chaz duracak. 3 tane gitarist 2 tane davul alacan. Gitaristler g3 teki gibi birbirinden alakasız ama sentezde mükemmel sololar çalacak. heyt beee ne fantazi yaptım.

Taktikler

2 3 1 oynayacaz. davulcular arkaya büyük davulcu sağda biraz daha arkada küçüğü malum.. gitaristler normal piyade sistemi boy sırası. çez hepsinin arasında olsun. artık bağırsada duyulmaz ya o bakımdan 8)
|v|