Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

mitoloji

Başlatan nagiyan, Aralık 08, 2006, 07:44:46 PM

Previous topic - Next topic

nagiyan

modern zamnmzdaki frp işte...ama daa kapsamlı v daa eelenceli ve daa bi tutarlı veee.. :wink:
sysphos benim kahramanım ölümü alt etmesi üzerine cezalandırılır...cezası ise kocca bir kayayı bir tepeye cıkarmaktır...lakin o kocca kaya tam dorua geldiinde düşer hep..v ömür boyu bu sürer gider..ömrüde sonsuzdur..yani sonsuza kadar amaaan herneyse.... :bonus:
manalar elimizde,davalar dilimizde,biz gideriz mezara hey mezaaaraaaa!

Sumween

bu adam hala o kayayla uğraşıyo o zaman nagiyan? =))

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

nagiyan

haa bide cezalardan bahsetmişken..dermeter kızlarını unutmayalım...bu karılar -ki3taneler-gerdek gecesi kocalarını öldürürlermiş...v zeus cezalandırır..dipsiz bi kovayla dipsiz bi kuyuyu doldurmaya calısırlar...sonsuza kadar.... :bonus:

nagiyan

:razz: abi ne biliim uurasıo hala..senin bildiin hikaye varmı
:bonus:

Sumween

o zaman bunlar da hala kuyunun başındadır :D neyse bildiim hikaye wardı da unuttum yaw böle bahçede çocuklar wardı babaları öldürüyomuydu neydi yukarı mı çıkıyolardı öh ne diyorum ya? :mrgreen:
bi de denizlide ağlayan kayanın böyle bi hikayesi wardı onu da unuttum balık hafızası naparsınız :) neyse hatırlarsam paylaşırım burda :rolleyes:

I choose hush...

makinacı

her zaman için kanatlarım olsun isterdim...mitolojideki kanatlı tanrılar wardı ya hep öle olmayı isterdim
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

nagiyan

a sey ya..bak bende unuttum...daidalos v ikaros...bunlar kanat yapıolardı ya..bal mumundan..ama ikaros babasının sözünü dinlemeyip günese yaklasmıstı ve yanarak öolmüstü..ank.olanlar bilir..cokta güzel ikaros die kültür evimiz vardır..
bu ara hafıza benimde ii deil ama..dikkat etmek lazım kavgada kötü oluo..unutuosun fln karsı tarafın n dediini :D
üste cıkmak zor oluo... :bonus:

nagiyan

a baak nası unttum bide cehennem bekçisi kerberos v yer altı tanrısı hermes..adamım ya...pardon tanrım benim dicektim  :lol:

Sumween

la edit kuralını 1550 kere çinedin sölemiim sölemiim diyodum ama tutamadım :mrgreen:

I choose hush...

nagiyan

pardon edit kuralı?

Requiem

Yani sen mesaj attıktan sonra kimse mesaj atmamışsa diğer mesajını edit seçeneği ile düzelt veya eklemek istediğini ekle.. Attığın postun üstüne bir tane daha atma demek istemiş sevgili arkadaşımız =)

(Bknz:Forum kuralları) => http://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=990.0
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

nagiyan

tamm arkadasım :mrgreen:  :ünlem:

black_ece

yunan mitolojisiyle ilgili bi kaç kitap okumuştum açıkçası hoşuma gidiyo mitoloji =) özellikle efsaneleri hatta truva savaşıyla ilgili hikaye süper
şimdi anadolu mitolojisine sardım fırsat buldukça bununla ilgili araştırmalar falan yapıcam =)

tome3.mpq

mısır mıtolojısı gerısı yalan

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

black_ece

orda da en çok horus u seviyorum :)