Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

Requiem

Al selin Tsubasa böyle bi insandı bak.. =) Captain Tsubasa diye arat youtube da daha bir sürü bölümü var =)

http://www.youtube.com/watch?v=3-oP_pgnYbg
http://www.youtube.com/watch?v=3J5cYaOl6wM
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

walla bnm için sanrım LPFT olcak :D unutamayacaım site :P (kendimi ölmüş gibi hissediyorum yaw) =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

Quote from: Requiem on Aralık 28, 2006, 10:39:46 AM
Al selin Tsubasa böyle bi insandı bak.. =) Captain Tsubasa diye arat youtube da daha bir sürü bölümü var =)
aa süper ya hatırladım ben bunu bi ara haha :mrgreen:
ay levye koray diyorum sadece :wink:

delilah

ben bir gün bizim köyün yolunda yürüyordu
ben bir de ne gördü
bir de baktım karşımda ayı
ben öyle bir korktu öyle bir korktu
öyle bir korktu
ben az kaldın bayılıyorum
ben bir de baktım
ben bayıldı
ben bekledi ben bekledi
ben gene bekledi
bir de baktım ayı kafamda duruyor mu
tüylerimden diken diken mi oldum ne
bir de baktım
ayan bene vuruyor mu ne
korktu.. korku..
Allah iman verdin ayı beni tanıdı...
bir de baktı
ayı bana bakıyor
ben de ayından baktı
Allah iman verdi..
ayı öyle bir tanıdı.. öyle bir tanıdı...

:mrgreen:
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Kozy_mac

ben de snoopy manyağı idim manyak bi köpek ti o ya elinden her iş gelen bi it ve kulubenin içi yerine üstünde yatan bi varlık  :D
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Sumween

aa ALF wardı bi zamanlar bu kıl yumağı uzaylıyı nasıl unutabilirizz ? :)

I choose hush...

selinkinpark

eet onu hatırlıyorum hatta qecen rastladım sacma sapan bi tv kanalında hehehehe

Requiem

İdaş'ın Şadi karakteriyle yeniden hayat buldu :D
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Sumween

Şadi! ıyy bu milletimiz de bişeye z..çmasa olmaz :rolleyes: neyse richie rich mi ne wardı bi de adını hatırlıyorum bi tek bugün sınıfta da nostalji yaptık da eski çizgi filmlerden filan... :)

I choose hush...

delilah

alf manyaktı kedileri de çok severdi..ay savaşçısı da harikaydı hala çok seviyorum görsem bi yerde onunla ilgili birşey hemen almak istiyorum..bizim bir arkadaş o japonca şarkıyı anlamak için japonca öğrenmeye kalktı şimdi orda çalışyor..süper bir dil yeteneği varmışş bir sürü dil biliyor artık..çizgi filmler nasıl etkiliyor insanları..

selinkinpark

evet nazlı riçi riç vardı cok manyak zenqin 1 cocuk ve ailesi severdim o filmi ben ordaki ev fln acayip hosuma qiderdi... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Sumween

topiğin adını deiştircem ya eski olan herşeyden bahsettik bi tek film şarkı değil yani :)

I choose hush...

ewrimcan

evet ya dililah ay savaşçısı vardı. ben 5teyken kuzenlerime özenir izlerdim, sonra sevdim. herkes bi karakteri seçmişti kendine. başta o güllü erkei sevmediim için 'saçmalıyosunuz' diodm. sonradan evde 'ay savaşçısıcılık' oynamaya başladık. ve benim adım bir süreliine güllü oldu. komik bişey daa olmuştu ama onu hatırlıyamadm.

işine geleni basan basına basalım

delilah

o güllünün adı mamoruydu :D çok tatlıydı bence.. ama son zamanlarda usagiye aşık olan başka biri daha ön plandaydı..üç yıldız savaşçılarındanbiriydi..taiki yaten ve o.. lem adını unuttum...ben satürn ü de severdim ama merkür tam favorimdi..oysa sonradan bi aynaya baktım mars savaşçısı karşımda duruyordu..hala da o duruyor aynada..aaahh ah.. ne günlerdi..cidden özledim o saatleri.. tam üçübeş geçe verirdi..o beş dakka geçmezdi..

ewrimcan

hafta içi her gün trt1de.  :D

ya rique şu tusubasa linkleri ii olmuş. o ne vuruş? topa vuruyor, ayak 5metre havada, top kalenin hemen önünde sekiyor, 90derece açı yapıyor ve GOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!

işine geleni basan basına basalım