Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nostalji yeri...=)

Başlatan Sumween, Aralık 10, 2006, 03:14:00 PM

Previous topic - Next topic

shimy

çocukluk işte kirazları küpe yapar kendimizce güzel olduğumuzu sanırdık  :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

ben küçükken çok terbiyesizdim ya :D bizim sokakta bi komşu var Mahmut emmi,yıllar önce soğan cücüğü boyutunda bi kuçusu vardı Woltır diye. adam da çok severdi beni küçükken sevgisini gösteriş şekli de ilginç -voltır tut oğlum tut tatlı kızı- tabi voltır hev hev modunda bana doğru geliyo tırsıyorum ben de...en son ne yaptım ne etim kurtuldum foltırdan koştum adamın önünde dikildim -"gerrizekalııııııııııııooooğğğ - diye scream attım adam şok oldu tabi -buban yaşındaym ben senin- dedi cevap-babam böyle salak salak şeyler yapmıyo amaaa- :D adam o günden sonra farklı muamele gösterdi,yoldan geçerken filan yardım ediyodu hatta -dur kızım ben voltırı sarmuşturiyim de sen geç- :D

aaah ah eski günler..

yiit o nasıl bi küfür sansürüdür ya, editledim :D

bu arada yine tuş takımının bi kısmı cortladı noktalamaya dikkat etmeden yazmak zorundaydım :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

mthnLP

ateriler vardı ewed yaa. delisi olmuştum cocukken. 1 cuval ateri kasetim wardı. mortal kombat falan filan

NEVERlandLP

Quote from: Sumween on Haziran 15, 2007, 11:06:22 PM
ben küçükken çok terbiyesizdim ya :D bizim sokakta bi komşu var Mahmut emmi,yıllar önce soğan cücüğü boyutunda bi kuçusu vardı Woltır diye. adam da çok severdi beni küçükken sevgisini gösteriş şekli de ilginç -voltır tut oğlum tut tatlı kızı- tabi voltır hev hev modunda bana doğru geliyo tırsıyorum ben de...en son ne yaptım ne etim kurtuldum foltırdan koştum adamın önünde dikildim -"gerrizekalııııııııııııooooğğğ - diye scream attım adam şok oldu tabi -buban yaşındaym ben senin- dedi cevap-babam böyle salak salak şeyler yapmıyo amaaa- :D adam o günden sonra farklı muamele gösterdi,yoldan geçerken filan yardım ediyodu hatta -dur kızım ben voltırı sarmuşturiyim de sen geç- :D

aaah ah eski günler..

yiit o nasıl bi küfür sansürüdür ya, editledim :D

bu arada yine tuş takımının bi kısmı cortladı noktalamaya dikkat etmeden yazmak zorundaydım :D
hehehe tanımıyorum seni ama koptum okurken süper ya:D

ebru_91

benim hiç aterim olmadı  :'(  ;D
cursedprincess

ShapeshifteR

playstation ın mı oldu :) bizim zmanımızda böle şeler yoktu ateriyle idare edioduk yeni nesil şanslı :p
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

benim atarim var hatta az önce oynadım mario yu :D

hermione

Quote from: shimy on Haziran 17, 2007, 01:31:55 PM
benim atarim var hatta az önce oynadım mario yu :D

benimde vardı joystick kırıldı, oynayamıyorum...çok özledim marioyu :D

Sumween

yep yep vardı bi de,şu doritos reklamların da çıkan yaratık :D
mario,tetris filan unutulmaz oyunlar ya :D yıllar önce 8 milyona ateri aldığımızı biliyorum =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

bide sanal bebeler vardı hehe 9 hayvanlı filan alırdık onlardan ablamla oynardık=)

shimy

Quote from: selinkinpark on Haziran 17, 2007, 11:46:37 PM
bide sanal bebeler vardı hehe 9 hayvanlı filan alırdık onlardan ablamla oynardık=)
haha benim hala var(dı) bir iki ay öncesine kadar :D

mthnLP

tasolar vardı hatırlıyomusunuz.mayahtı yaa bir poşet tasom olmuştu sonra hepsini dagıtmıştım kapış kapış yaptım.

ebru_91

oo sorma ne kökerdim çocukları az mı cips alırdık tasolar için :D
cursedprincess

ölü gelin

ya aklıma geldi biz küçükken yeşimle(shimy) bizim karşı bahçedeki ağaçlara dalardık ben kilo sorunumdan dolayı maymunluk yapamzdım tabi ama yeşim akrobatik hareketlerle meyve çalardı bende alttan direktif verirdim
bi gün yine iş üstündeyiz yeşimle o çalıyo meyveleri bende topluyorum :D sonra nolduysa yeşimi birden havada gördüm ardından da ayağımın dibinde paspas gibi yatıyo :D kafayı bi kaldırdı burun kanıyo bi üstüne üstlük surat komple yara muahahaha o gün bu gündür yeşimin burun yamuk :D hatta geçen yıl onun yüzünden ameliyat bile olacaktı :D

mthnLP

Allah cezanı verecek :D