Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

TBL

Başlatan ewrimcan, Aralık 25, 2006, 06:05:55 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

kendi oyuncularımız, kendi ligimiz.

manyak maçlar oluyo yaa.
mesela dün,  banvit-telekom   :razz:   TBL de izlediğim en ii maçtı gerçekten.

işine geleni basan basına basalım

ugur-acikgoz

evet bende çok seviyom tbbl yi nba kadar olmasada seviyom en azından çok iyi mücadele oluyor  :mrgreen: :mrgreen:

ewrimcan

dün beşiktaş - beykoz maçı vardı. en son 2 dk kala 81-67 bjk öndeydi. 3.periyot hariç zevkli bi maçtı. 3.periyotta beykoz oyundan koptu.

ZongiR

bence sbt bikac takim var.digerleri doldurmalik.guc dengesi pek saglanamamis durumda tum takimlar arasinda.favori takimim banvit...ne alakaysa nasil tutar oldum bende bilmiyorum ama taraftari  gecen sene cok dikkatimi cekmisti.takimlarini yurekten destekliyorlar.
http://www.sinanoglu.net/

O sözler ki, kalbimizin üstünde
dolu bir tabanca gibi
ölüp ölesiye taşırız.
O sözler ki, bir kez çıkmıştır ağzımızdan
uğrunda asılırız.

ewrimcan

evet banvitin taraftarı çok sadık. ama bu sene telekom, banvit filan da zirveye ortak. telekomun tek yenilgisi var o da banvite!

ugur-acikgoz

bu yıl en azından mücadele daha iyi oluyor seyirci gelmeye başladı artık salonlara az da olsa bu güzel bişey.en azından eski efes ülker ambargosu yok ligde  :mrgreen: :mrgreen:

ewrimcan

kesinlikle. o ambargoyu 2 yıl önce beşiktaş gevşetmişti, şimdi türk basketbolu meyvesini yiyor.

muzzy

fbülker darüşşafakayı yendi bugün..bi ara yenecek gibilerdi ama sonradan saldılar...

voleybol da da derbide..GS 2-0 dan 2-2 ye getirdi maçı ama 5.sette 3-2 yenildi..ama spikerin yanındaki şerefsize ii güldüm..önce nolcak maçın sonucu önceden belli fb ezer diodu..soora GS 2-2 olunca nası kıvırmaya başladı it herif.. :evil:

ewrimcan

türktelekom'un tek mağlubiyeti var hala diil miş? banvite olan.

muzzy

ewt..tek malubiyeti var..az kaldı bizde yenioduk ama nese..saalık olsun..bööle oynayalım hep yeter..

gokhan

fener bırakmaz smpynlugu onlara

ewrimcan

yemişim fenerin şeyini :D yani oyununu :D  şampion telekom.

gokhan

tabı tabı hepınıze vwap werır :))

ewrimcan

FBÜ li basketçiler anca çukulata yesin, şişsin. telekom götürür. gerçi daha 4lü şettirmeler var di mi?

gokhan

yanı daha play oflar wa onun ıcın rahatım...