Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Incubus

Başlatan Littleches, Aralık 29, 2006, 08:27:03 AM

Previous topic - Next topic

PitchDark182

Quote from: Littleches on Ağustos 01, 2007, 09:04:08 AM
Incubus çok arkalarda kalmış yahu (:

bu grubu hiç dinlememiş birine bu grubu anında sevdirecek parça varsa oda Drive ve 11am'dir kanımca.

Yeni albüme geçmeden bunları kesin dinleyin. Yeni albümzaten olay bir albüm.

katiliyorum aynen  ve ekliyorum nice to know you sarkisinida dinleyebilirsiniz son albumunden ise  anna molly , dig , love hurts
ChArshI 4EveR

Turkısh_FURKAN

ıncubus güzeL grub ama pek dinLeyen yhoq herhaLde

BurciSh

Bunlar da benden  ;) ;D
Kuruluş Tarihi: 1991
Üyeleri: Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich, Jose Pasillas, Chris Kilmore

• 1991 yılında Brandon Boyd, Mike Einziger, Alex Katunich ve Jose Pasillas tarafından kurulan Incubus, başlarda Red Hot Chili Peppers etkileşimli müzik yaparken zamanla Korn ve Deftones'a yöneldi.
• 1995'te hip-hop turntablist DJ Lyfe'ı kadrolarına ekledikten sonra "Fungus Amongus" albümünü yayınladılar.
• Albüm sayesinde Epic'in alt firmalarından Immortal ile anlaştılar.
• Altı parçalık EP'leri "Enjoy Incubus"un ardından ilk uzun çalarları "S.C.I.E.N.C.E."ı yayınladılar.
• Korn, Primus, 311, Sublime ve Unwritten Law için açılış yapan grup, 1998 Ozzfest'te sahne aldı.
• Bu arada DJ Lyfe'ın yerine DJ Kilmore getirildi.
• Yeni kadronun ilk yayınını "Make Yourself" oldu.
• Albümden çıkan 'Drive' single'ı ile MTV rotasyonuna giren ve radyoların en çok istek alan isimlerinden biri haline gelen Incubus, 2001 yılında "Morning View" albümünü yayınladı.
• 'Wish You Were Here', 'Nice to Know You' ve 'Warning' rock radyolarının hitleri oldu.
• 2003 yılında ise gruptan Dirk Lance ayrıldı ve yerine geçici olarak Ben Kenney getirildi.

ama gerçektn son albumunu dnlemnizi tavsiye ederim,sarkıları vs süper
make yourself de süper,bu albumde stealler çok gzl ve drive ::)
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

LpNumB

Love Hurts & Dig gerçekten güzel..

BurciSh

Quote from: LpNumB on Ekim 26, 2007, 10:48:53 PM
Love Hurts & Dig gerçekten güzel..
bnde love hurts'ü dinliodm sabah sabah
tam acılı asıkların sarkısı bnce
bi de oil and water süper bi sarkı bayılıorm yaaa.....
utorentten 20 kusur sarkılık album indirilebiliyor,tavsiye ederm.Eğer isteyen varsa torent linkini atabilim.Tabii sitede bununla ilg. bi yasak yoksa :)
//вυя¢υ//ѕσмєтιмєѕ ι ωση∂єя,ιѕ тнєяє α ѕρєℓℓ тнαт ι αм υη∂єя.кєєριηg мє ƒяσм ѕєєιηg тнє яєαℓ тнιηgs

I_am_free

anna molly ve love hurts klipleri çok hoş bu aralar çok dinliyorum

ıllp

bi klibini izlemiştim şarkı güzeldi
::)

ebru_91

çok güzel bu grup seviyorum drive'ı dinlemştim ilk taktım sonradan =)
cursedprincess