Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Hande Yener

Başlatan ousan, Ocak 10, 2007, 12:17:24 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

unutma onun sevenleride çok
cursedprincess

anaconda

evt katılıyorm ebru_91'e
o kdr da diil yani...

ya ben handeyi cok sevmem de 3asagı5yukarı butn sarkılarını biliorumdr hah[gerci normaldr kardesim hastası çünkü] :D

NEVERlandLP

Quote from: tHeDReAd on Ekim 01, 2007, 01:43:22 PM
Nefret ediyorum bu kadın be sahsen bu oglunada acıyorum bole bi annem olsa yolla yururken basımı kaldırıp kimsenin yuzune bakamazdım
bu hiç objektif deil yani sırf sen ve senin zevkindeki insanlar-yanlış anlama zevkine bir laf söylemiyorum kesinlikle-hande yener i beğenmiyor diye çocuk annesindenmi utanıcak?ne olursa olsun kadının yaptığı müzik dünyanın en iğrenç müziği bile olsa-ki bence değil-annesinden kimse utanmaz hele sırf başkaları onu beğenmiyor diye...nede olsa zevkler ve renkler tartışılmaz dewam ;)

uNReLiEveD

Romiyo Romiyo kop kop:D Ne zaman radyoyu açsam hep bu şarkı çıkar...

Hasan-Can

Quote from: NEVERlandLP on Ekim 06, 2007, 09:45:22 PM
Quote from: tHeDReAd on Ekim 01, 2007, 01:43:22 PM
Nefret ediyorum bu kadın be sahsen bu oglunada acıyorum bole bi annem olsa yolla yururken basımı kaldırıp kimsenin yuzune bakamazdım
bu hiç objektif deil yani sırf sen ve senin zevkindeki insanlar-yanlış anlama zevkine bir laf söylemiyorum kesinlikle-hande yener i beğenmiyor diye çocuk annesindenmi utanıcak?ne olursa olsun kadının yaptığı müzik dünyanın en iğrenç müziği bile olsa-ki bence değil-annesinden kimse utanmaz hele sırf başkaları onu beğenmiyor diye...nede olsa zevkler ve renkler tartışılmaz dewam ;)
bende katılmıyorum çünkü ne olursa olsun eşşek gibi para var onlarda oda yeter ona bence :) :P

prensesss

hiç sevmiyorum ya bu kadını bende böle bi annem olsun istemezdim !
. . . EvAnEsCeNcE . . .