Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

immortal

*stres atmak için en gaz parçalarımı son ses dinlerim...
*ablam yakınımdaysa bi güzel laf sokmalar,sinirlendirmeler ve sonucu evin içinde kovalaşan iki manyak olur.ondan kaççam derken stresi unutuom zaten.
*bide duvara felan vururum genelde,sınıfta felansam ders stresi vs. duvar yakın kolay oluyo
*bi sürü browni yerim çikolatalısından.
*muhtemelen stres altında fena eziliyosam sonu birileriyle fena bi kavga olur.
stresim midemi bi manyak eder.rennie denen bi zımbırtıdan bi kaç tane alırım mide düzelir streste gidiverir.
bunlarla stres bitti sanırım ama bitmez daha önümüzdeki streslere bakıcaz bitmez ki gıcık şey...
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

gokhan

stres atmak ıcın bısey yapmak gerekmıyo herhalde sıteye girip sizin cwplara bakmak yeterlı gelıyo:)

shimy

bir kere duvara kafa atmıştım değişik oluyor deneyin :D :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

bak ıste guzel bı cwap daha :))

delilah

deniycem şimi merak etme:D  mp3 çalarımı çok özledim hala teknik servisten gelmedi.. müzik dinleyemiyorum ...oysa kulağımdan çıkarmamam gerek stres atmak için.. atamıyorum stres benle kalıyo :(
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

gokhan

duwara bısey olmasın zarar:)) saka saka ama kendınıze dıkkat edın:)

ölü gelin

yeşimle karşılıklı iğrenç espri yaparakta çok güzel stres atılıyo
"davul bulun lan banaağğ"  daha varda aklıma gelmiyo haha

Sumween

Allaha şükür beni strese sokan çok arkadaşım var siteye de dadandı danalar :evil: stresi nasıl yendim?banladım ahhahah :D yeşim öptüm seni askum

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

bızde de war :) yanı bı tek bız ıgrenc espiri yaparız su dunyada sanırdım ama arkadslarımız cıkmıs :))) kılasık seylerı sewmeyız bızde boyle :)

shimy

Quote from: Sumween on Şubat 16, 2007, 10:23:57 PM
Allaha şükür beni strese sokan çok arkadaşım var siteye de dadandı danalar :evil: stresi nasıl yendim?banladım ahhahah :D yeşim öptüm seni askum
aslında pek banlayamamışsın ama sen sağ ol nazlı beh :D

Sumween

kısmen banladım ben onları :mrgreen: çok da cesur pis kaşınan bi insanım ayrıca.. o kadar olaydan sonra dediğimi yaptım okula LP sweatimle gittim Yeşim! :)

I choose hush...

shimy

hala msn de olduğuna göre dayak yememişsin iyi sevindim :D

Sumween

dayak değil de laf yedim :D kantinden sınıfa yellene yellene gelirken (sweatim kocaman çarşaf gibi :D ) karşıdan da bi COB,bi de İRON MAİDEN danası geliyodu önce bi süzdüler ''kıza bak ''bilmem ne modunda sonra ''linkincii bıybıy'' dediler.. bakmadım bile...
ne cinsler ya artık giymem LP sweatimi herkesde bi grup hevesi zaten amele sümükleri! bi de böyle sonradan görmeler'beni tanıyanlar filan bana gelip ''şunu bunu dinniyom''diye kendilerini kanıtlamaya çalışmıyolar mı? öghh :S
ya konuyu coşturduk yine :)

strese girince,halaa saçlarımı kesiyorum... neden uzamıyo sanıyosunuz?çok hızlı uzuyo aslında ama... =)

I choose hush...

gokhan

camlıca tepesıne cıkarım we ıstanbula dakıkalarca bakarım sıze de tawsıye edrım...:)

Crazy_Chester

kız arkdşı ararım :D