Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

yarın kontrole gidiyorum ya zaten merak etme[yin] :D of bugünlerde harbi kötüyüm ''deli'' deyin, hiç alınmam..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

shimy

kim akıllı kalmışki sen deli olasın :D doktorda bi kar etmiyor nazlı denedim biliyorum :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

benim doktorum LPFT ya buraya girebilsem eskisi gibi, kriz filan kalmaz da.. evde deli muamelesi görüyorum zaten gülsem mi ağlasam mı artık..! doktorun tek yaptığı ağır ağır ilaçlar wermek kafa yapıyo be ilaç, folloşof oluyorum valla he... neyse kırk yılda bi geliyom artık siteye zaten onda da konu dağıtmiyim..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mosso

zaten en deli uye yesim :D

gokhan

Quote from: Sumween on Mayıs 10, 2007, 05:53:27 PM
zırıl zırıl zırlıyorum son zamanlarda ve acayip komik oluyo.. mesela dün saatlerce amaçsız ve sebepsiz bi şekilde zırladım.. yemek yerken gözyaşım kaşığa damladı sonra deli gibi bi yandan gülmeye başladım bi yandan da ağlamaya devam ettim :D ilgincim ya
nazlı sana ne oluyo Allah askına kendıne ıyı bak...

shimy

Quote from: Mosso on Mayıs 10, 2007, 06:06:21 PM
zaten en deli uye yesim :D
yok ben aştım o olayları akıllanıyorum benden sonrakilere tahtımı bıraktım :) neyse devam :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Kozy_mac

cd kırarım 10 15 tane=)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

Mosso

para bol snde galiba bnde canım sıkıldıgı zaman gıtar parcalıorum keyfım yerıne gelıyo

lp_mike_chester

gider içerim  ;D ;D kafa dağıtırım....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

gokhan

Quote from: Mosso on Mayıs 12, 2007, 10:31:43 AM
para bol snde galiba bnde canım sıkıldıgı zaman gıtar parcalıorum keyfım yerıne gelıyo
hadı canım sende senın baban ya zengın ya da bu ısı yapıo :D abı kırma yaw barı bı tanesını eceye wer :D yada bıze :D

Mosso

yhaw yhaw gıtar pahalı deılkı eger okulda konser verıcegın zaman 2 gıtar goturcen bırı pro bırı kırmak ıcın konser son sarkısında dandık olanı alcan bıtınce kırcan 112 ytlye bılem elektro var ama kurak denıyo onlara

black_ece

Quote from: gokhan on Mayıs 12, 2007, 09:43:06 PM
Quote from: Mosso on Mayıs 12, 2007, 10:31:43 AM
hadı canım sende senın baban ya zengın ya da bu ısı yapıo :D abı kırma yaw barı bı tanesını eceye wer :D yada bıze :D
evet evet bana verin =) ama ben dandik istemem ona göre fender stratocaster olcak :p

ben valla uyumayı ve hiç kimseyi kaale almamayı deniyorum stresli olduğumda işe yarıyo =)

Mosso

abı 1 gıtar var yaza deıstırcem eskısını satabılırım 1-2 yerde modıfıye var uygun fıyata

Mr. MeTaLkiSS

kırıcak adam gitar satar mı ya?
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Mosso

abı peder ızın vermıyo anca eskıdıgı zaman oda ayda 1  eskı tellerı kopartarak calıorum super oluyo yhaw  :D