Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Stres atmak için ne yaparsınız?

Başlatan Sumween, Ocak 19, 2007, 04:50:14 PM

Previous topic - Next topic

prichuna

Sahile giderim ve kilometrelerce bisiklet sürerim=)

shimy

Quote from: prichuna on Temmuz 09, 2007, 08:15:15 PM
Sahile giderim ve kilometrelerce bisiklet sürerim=)
ilk mesajında konu dışına yazman gayet düşündürücü =) neyse devam konuya
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

chester94

manyak gibi içip ayıkken asla yapmıyacağım şekilde herkesin içinde dans ederim.faydalı oluyor.

cassu

yüksek ses müzik dinlerim (genelde LP)...
DIE4ROCK

mthnLP

stresli oldugum zaman sagımı solumu tersler dururum.sonra babam gelir derdin ne olum senin yine der ben onuda terslerim :D bi güzel azarımı yerim.böylece stres falan kalmaz.

delilah

nesse işte böyle der sonra yüzüm gözüm sivilce atar otururum sinir içinde.. son zamanlarda yani..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

LpNumB

sahil kenarında oturur ritmen hafif şarkılar dinlerim :) kesin rahatlarm :)

I_am_free

ben genelde birilerine bağırırım vede bişeyler yiyip dururum

papatya

izim arkadaşların forum sitesine takılırım baya ii geliyo valla insan ondan ona derken stres fln kalmıyo

lp_d!do

bn genellikle kankamı arayıp ona barınırım ama alışkanlık bisde:D eer yanmdaysa döweris birbirimisi ama bu bana yetmes gelir annemlere fln sataşırım yasakların hepsini alırım odamda ağlarken de rahatlarım:D
!!!kusursuz bir hatayım!!
[/b][/font]

sanmm

deli gibi ağlarım  :'(. bide müzik tabi :-\
...yok işte...

tome3.mpq

kusurumu maruz gorun ama
yahu konu stres siz bunalıma girildiği zaman yapılanları yazmıssınız ;D
gunde 1 2 stres gecırıo olsak insan her stresde yemek yer yada ağlarsa 1 şamandıra ve 1 çift kırmızı ampulden işaret dubası elde ederız geceleri gemilere arkadaslık ederler

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

tooche

ben genelde yüksek seste ve aşırı hızlı rock şarkılar dinlerim ve aynı zamanda başımı sallayıp sölemeye çalışırım ;D

saçmalık

eğer streslysem yüksek sesle müzik dinler ve bir yandan da karamsar hikayeler yazarım

ezqi

aglarım.... hep aglarım ben. benim kaderim bu böle yazılmıs ömrüm aglamakla gecio... gözyasım bitcek die korkuom.....