Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

LpNumB

Ben 1 ve 2 ye gittiim için sinemada kaçırmak istemedim

Mr. MeTaLkiSS

bugün ben de arkadaşa sordum film nası fln diye bi de o çocuk filmi gibi olma olayını valla arkadaş da çok beenmiş orda spiderman mary jane'le papaz olmuş gibi bişiler dedi çocuklar onu sewip mary jane'i sewmediklerini fln göstermekten bahsetti ne derecede doğru bilmiyorum da iice merak bastı pazar gidicem izlemeye :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

abı agzımı sulandırdınız :D tamam bende gıdıcem :) gıtmısken catas sınırsız bı pızza operasyonuda yapıcam :D

black_ece

Quote from: gokhan on Mayıs 09, 2007, 10:08:06 PM
abı agzımı sulandırdınız :D tamam bende gıdıcem :) gıtmısken catas sınırsız bı pızza operasyonuda yapıcam :D
yeterin lan hala midem ağrıyo ahhh
bu arada spiderman i oldum olası sevmem de burger king deki oyuncaklar şahane ya haha

Darkshines

Deadpool'un filmini çıkarsınlar =p

gokhan

Quote from: black_ece on Mayıs 09, 2007, 10:29:57 PM
Quote from: gokhan on Mayıs 09, 2007, 10:08:06 PM
yeterin lan hala midem ağrıyo ahhh
bu arada spiderman i oldum olası sevmem de burger king deki oyuncaklar şahane ya haha
hala ımgede mı o oyuncaklar cok ıyı fırlatıyo onden :D :D anlayana ...

Sumween

Ben hala ''Diğerleri'' diyorum.. çok iyi bi filmdi o ya ..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

Mike989

spider-man 3

black_ece

batman !!

selinkinpark

requiem for a dream
ece(=

Mr. MeTaLkiSS

Bugün spider man 3e gittim venom muhteşemdi ya :D 2 tane saçmalık çok sinirimi bozdu ama
1-Harry'nin ewindeki hizmetçi niye babasını öldüren şeyin ne olduunu daa önceden sölemedi harry'e?? (bunu ousan söledi)
2-Ohalık derecesinde bi dayanıklılık var spidey'de çok abartı olmuş kum adamın o yumrukları korkunçtu daa ilkinde bile direk vıcığının çıkması gerekirdi..
Limp Bizkit forever...

lp_mike_chester

1-otel
2-spiderman 3  gerçekten venom süper yaw...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

delilah

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 14, 2007, 01:29:07 AM
Bugün spider man 3e gittim venom muhteşemdi ya :D 2 tane saçmalık çok sinirimi bozdu ama
1-Harry'nin ewindeki hizmetçi niye babasını öldüren şeyin ne olduunu daa önceden sölemedi harry'e?? (bunu ousan söledi)
2-Ohalık derecesinde bi dayanıklılık var spidey'de çok abartı olmuş kum adamın o yumrukları korkunçtu daa ilkinde bile direk vıcığının çıkması gerekirdi..

saçmaydı bu film bence sırf üçüncü film olsun diye çekmişler.. ben çok severim marvel in karakterlerini o yüzden gittim.. bie de filmin en iyi yanı imax te izlememdi.. koccamaaaaan  bi ekran bu arada topher grace harikaydı bence:D
bi de imax te harry potter olcakmış 3D onu kessinlikle izlemem gerek yoksa olmaz .. dehşet bişi olmuş gibi harry potter
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Requiem

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 14, 2007, 01:29:07 AM

Spider man de sonuçta %100 insan değil =) olucak tabi o kadar..

Filme gelince.. Efektler olsun çekimler olsun süperdi.. ama karakterlere gereken önem verilmemiş.. Filme 3-4 karakteri sığdırıcaz diye sahneler çok hızlı ve birbirinden kopuktu.. Madem böle bi film yapıcaksın yap 3-4 saatlik.. Spider man in çizgifilmi boyunca bile devam eden ve düşmanı olan Venom'u 2 çubuğa vurarak altetmesi.. simbiyot'un saçma sapan bi taş şeklinde dünyaya düşmesi.. spider man in iyice çocuk karakteri gibi davranıp heyooo diyip çocuklara el çaktktan sonra şaklabanlıklar yaparken üstüne kıza kendini öptürmesi örümcek adamı gözümden çok düşürdü.. yani yüceltmeleri gerken karakter çok yavşaklaşmıştı =) bi de araya gereksiz espriler sokmaya çalışmışlar ama o kadar da olsun dedim =) ama yine de gittiğime değdi diyebiliyorum efektlere ve sahnelerdeki görselliğe gösterdikleri özenle.. Şimdi sıra Transformers' da =)
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mr. MeTaLkiSS

Haha benim de sırada karayip korsanları var ya gitmem gereken =]
Limp Bizkit forever...