Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Sevdiğiniz filmler

Başlatan Requiem, Ocak 21, 2007, 03:04:00 AM

Previous topic - Next topic

gokhan

dun ılk defa barda fılmını ızledım adamlar ana bacı duz gıdıyo ya bu kadarına da yuh ddedım tam yesımlık fılm :D

shimy

evet o yüzden o filme hasta oldum :mrgreen:
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

LpNumB

Nejat işler iyiydi dediğiniz konuda  tam serseri rolüne oturmuş filmde

ölü gelin

sinamayla alakam yoktur valla en son geçen yıl babam ve oğluma gittiydim o da yeşimin zoruyla
ama geçen sinematografi dersinde beynelmileli izlettiler yönetmeni falan söyleşiye geldi baya güzel bi filmdi

ewrimcan

beynel milelden çok bahsettiler, gittim sinemaya bilet almaya sadece 21.30 matinesi varmış. benim dolmuşlar 8 bitio die giremedm..

işine geleni basan basına basalım

ölü gelin

şiddetle tavsiye ediyorum yani bir şekilde o filmi edin ve mutlaka izle kurguda biraz hatalı ama öyküsü çok sağlam :D

ewrimcan

bugün bakmıştım benim cd'ciye. "daha çekemedik abii" dedi. ben de ne diim, ii diip çıktım. edinirim yakında.

arabalar filmini şiddetle tavsiye etmeye dvm ediorm.

işine geleni basan basına basalım

gokhan

Quote from: ewrimcan on Mart 10, 2007, 03:16:57 PM
bugün bakmıştım benim cd'ciye. "daha çekemedik abii" dedi. ben de ne diim, ii diip çıktım. edinirim yakında.

arabalar filmini şiddetle tavsiye etmeye dvm ediorm.
arabalar fılmını bugun ızlıcektım sen sımdı soyledın dıe aklıma geldı  :D

§ïяĝαиα

texas katliamı da güzel dün canım sıkıldı constantine i izledim heç de güzel deilmiş bide gece gece boşu boşuna...bugün de gittim omeni kiraladım adamın kafasının gittiği bölümde etmediim küfür kalmadı...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Requiem

300 filmini kaçırmayın derim filmin efektleri,savaş sahneleri süper olmuş.. Film boyunca sık sık gördüğümüz ışık ve sepia tonları da çok güzel bi hava katmış filme.. Her bir sahne için ne kadar çok uğraşıldığını anlıyorsunuz zaten.. Paranızı boşa vermiş olmazsınız diye düşünüyorum..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

Mr. MeTaLkiSS

Eet hafta içi gitçem 300e ya :D Ya abi Matrix ya matrix diye bi olay var yani bi film üçlemesi bu kadar müthiş olamaz ya hani o ilk kez izlediinde verdii heyecan müthişti...
zaten Jada oynuyo matrixte ben direk erimiş bi şekilde yerdeyim.
Ayrıca Grind de müthiş bi filmdir izleyeniniz var mı bilmiyorum Türkçe ismini Çılgın Kaykaycılar olarak belirlemişler.
Amerikan Pastası:Düğün de ayrı bi noktadır..
Braveheart mesela izleye izleye gına gelmiştir çounuza ama yani o ilk izleyişteki heyecandan bahsediyorum ben. Ya öküz gibi ağlamıştım ya zırıl zırıl zaten bayılırım tarihi filmlere.
Heh bi de başka bi olaya değincem abi Tarkan filmleri gibi bi olay war mı ya sıkılmadan izlerim yani her defasında yakaladıımda o aksiyon o laflar o efektler fln gerçekten müthiş filmlerdir Tarkan filmleri  :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Requiem

Buyrun bu da fragmanı.. Fragmanı bile bi kaç kere izlenebilecek cinsten..

http://raincloud.warnerbros.com/wbol/uk/movies/300/300_tlrf2_qt_300.mov

Fragmanı açabilmeniz için bilgisayarınızda quicktime'ın yüklü olması gerekiyor..
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!

VaSiLLi_ZaiTSeV

"300 Spartalı"dün izledim ve hayran oldum herkes izlesin bu filmi!

shimy

23 iğrenç sakın gitmeyin yani izleyin ama sinemaya 8 milyon verip izlemeyin korsan alın >:(
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Braveheart vazgeçilmezlerden biri ya, her seferinde en çok Mel Gibson'ın ihanet eden herifin kask(!)ını çıkarıp yüzünü gördüğünde şoka girmesinden etkileniyorum, ahh ah bi Mel'in bi de benm ark. milletinden yediğimiz kazıkları say say bitmez :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!