Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Forumda En Çok Tutulan Takım

Başlatan _m_e_t_o_a_r_a_, Ocak 26, 2007, 06:01:15 PM

Previous topic - Next topic

senin tuttuğun takım

galatasaray (+13 oy)
trabzon
beşiktaş
fenerbahçe
diğer (isim belirtin)

Roswegas

tmm bence de uzatmanın anlamı yok..

bitirelim...

özgür69

umarım herkez için iyi bir sezon olur...
.                                      

gokhan

Quote from: özgür69 on Nisan 01, 2007, 12:01:33 AM
umarım herkez için iyi bir sezon olur...
umarım ama kayserı deplasmanından kayıpsız donersek %55 sampıonuz ınsslhh :D

lp_mike_chester

galatasaray fakir fukara takımıya o bakımdan 2 tane koymuşlar ankete paralarıda yok  ;D ;D yık yık ;D ;D tabikide fenerbahce yane ama taraftar bakımndanda beşiktaştır....
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

özgür69

galatasaray fakirliğinden yeni stadyum yaptırıyor deilmi... ;D ;D ;D
.                                      

gokhan

Quote from: özgür69 on Nisan 18, 2007, 03:19:05 PM
galatasaray fakirliğinden yeni stadyum yaptırıyor deilmi... ;D ;D ;D
ozgur bu arada hayırlı olsun yenı stadınız 2009-2010 sezonunda faalıyete gececek...  ;D  ;D

özgür69

olsun 2009-2010 sezonu olsun geç olsunda güç olmasın  8)
.                                      

D-Wade

ayrıca cidden o proje hayata geçirilirse halk a yardımı olcak hastane fln var ve olursa avrupanın en iyi stadlarından biri olacak

gokhan

Quote from: D-Wade on Nisan 21, 2007, 01:57:19 PM
ayrıca cidden o proje hayata geçirilirse halk a yardımı olcak hastane fln var ve olursa avrupanın en iyi stadlarından biri olacak
umarım olur bızde hayırlı olsun derız :) emın ol kı bıoz fenerlıler olarak tebrık etmeyı bılırız.. :D

Mr. MeTaLkiSS

Ama bence genelde kıskanırsınız herkes senin gibi deil gökhan efendi :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Nisan 24, 2007, 02:12:07 PM
Ama bence genelde kıskanırsınız herkes senin gibi deil gökhan efendi :D
sımdı ıstersen konuyu uzatmayalım cagdas kıskanma konusnda bızm hıcte bı olayımız yok sonucta turkıyenın en ıyı stadı bızde... :D

lp_ken_an

bunun tartısması yapmayalım bence cünkü bu iş uzar...uzar cünkü gsmızın 100 yıllık tarıhını nasıl anlatalım su kısa zamanda dglmi...

Mike989

BJK :)

tome3.mpq

Quote from: lp_ken_an on Nisan 25, 2007, 09:41:16 PM
bunun tartısması yapmayalım bence cünkü bu iş uzar...uzar cünkü gsmızın 100 yıllık tarıhını nasıl anlatalım su kısa zamanda dglmi...

walla bu konuda bılmeden yorum yapma cunku 10 sene ard arda onun ustune bı 13 sene daha ard arda sampıyonluk yasayamayan tek takımsınız voahahahaha

ama bugunude sayarsan gerı kalan 79 seneyı anlatabılırsın zaten pek bısı yok 2 dakkalık ıs senıde yormaz hem mohahahahaha

Dev gibi ağaçların altında çıplak ayak dolaştığımız buz gibi sularında dudaklarımızın mosmor olana kadar balık tuttuğumuz Fırtınanın çocuklarıyız isyanımız bundanır..

lp_ken_an

Quote from: Atuneri_Xozger on Haziran 10, 2007, 10:15:30 PM
Quote from: lp_ken_an on Nisan 25, 2007, 09:41:16 PM

walla bu konuda bılmeden yorum yapma cunku 10 sene ard arda onun ustune bı 13 sene daha ard arda sampıyonluk yasayamayan tek takımsınız voahahahaha

ama bugunude sayarsan gerı kalan 79 seneyı anlatabılırsın zaten pek bısı yok 2 dakkalık ıs senıde yormaz hem mohahahahaha
bilmeden konusan sensin gs ile dolu kaynagım var bilgimde cok  bunun üzerine knusma bence   neyse ben sözümün arkasındayım..ulan bu aralar ne cok tartısma ortamı icindeyim.ama sucum sadece cvp vermek.. laf bana gelmiş bunları yazmak istemezdim..