Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT Reklamı

Başlatan AndOne, Ocak 27, 2007, 08:38:16 PM

Previous topic - Next topic

raines

2003 te acmıstı ılk ousan sora tanısmıstık beraber bısıler yapmaya calısmıstık o cok ılgılenemıodu bana kalmıstı o zamanlar full time lp dınlıodum tabı tek derdım (baska derdim yokmus gibi) bu sıteyı lpnın fan sitelerinden bırı yapmaktı olmadı bız caydık o caydı derken kapadık ama bı baktım tekrar acıldık ıyı ısler yapıosunuz arada bı bakıorum :) boyle devam edın gencler vala iyi iş çıkarıosunuz hadı bakalım hep ıstedıgım ama artık istemek gibi bi gayem olmayan işi becermek uzeresınız :) devamm

Sumween

yaa gör işte Yiit... o kadar dil döküyorum sana boşa mı sanıyosun? bak site ne güzel oldu işte senin artık hevesin kalmasa da biz bayağı seviyoruz burayı en iyisi olmaya çalıştık hep de... seninde yapacağının en iyisi arada bir gelip ''yürüyün, koşun'' diye bizi canlandırmak olur! :D en iyisi LPFT :) (ben de gaza geldim :D )

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

oo ben başından beri gaz durumdayım :D hehheh
şimdi host most bulursak bi procemiz daha var (dahası benim var ousana empoze etmeyi planlıyorum)hadi hayırlısı

Sumween

ben de bi eleman getiricem sitelerle ilgili az çok her haltı biliyo...bilgilerini sömürücem onun heh :)

I choose hush...

makinacı

alemin en kıral sitesi idi rainesin bahsettii site.ben hala LPE nin üstüne site tanımıorum...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

evet ikinci reklam ispanyol lp sitesinden geldi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
utkan ay lev ye  canım

http://img252.imageshack.us/img252/3975/graciashf4.jpg

Sumween

''gracias a lp fan turkiye.com'' ! haha süper ! :D

I choose hush...

AndOne

bisey degil bu daha baslangıc :D

selinkinpark

eee qörsünler bakalım en iyi lp sitesi hanqisiymis tr de(:

ousan

bunuda hemen anasayfaya :D

muzzy

vay beaa..gerçekten süper reklam olmuş bunnar... :)

shimy

hayırlı olsun ya ben A7X e LPU da bizim siteden bahset dediğimde kıçıyla gülmüştü demekki anlaşılıyorum :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Kozy_mac

oba beler süper ya
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

shimy

ben sitenin reklamını 277 - 280 yükseltepe otobüslerine karacan dersanesi duvarlarına huzur sokak trafolarına ve de duvarlarına yeterince yapıyorum hihi ::D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

black_ece

ama o ankara içi oluyodu hihi :D