Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

İnsanlar özgür müdür?

Başlatan slmaky, Ocak 29, 2007, 03:03:08 PM

Previous topic - Next topic

Sizce Insanlar Ozgurmudur,Degilmidir?

Insanlar özgürdür
19 (18.6%)
Insanlar özgür değildir
41 (40.2%)
Benim Yorumum Farklı.
42 (41.2%)

Total Members Voted: 101

slmaky

Aslında insanlar özgür deildir ve insanların iyiliği için özgür deildir.Söle açmak gerekirse konuyu eğer ben bu sitede özgürce kelimeler kullansaydım (küfür v.s.) site kuralları içinde ''slmaky has been banned'' die bişi olurdu bunu bildigim için bole bi şey yapılmıyor ve insanlar özgür bırakılsaydı (kanunsuz) Dünya yaşanmaz hale gelirdi yani bizim özgür kalmamamız bile bizim yaramıza düşünce özgürlüğü serbest ama bayrağa ve vatana laf atanlar olursa direk hapishane ve bu kuralda çok doğru bir kuraldır.Konu ilgili görüşlerim bunlar iyi günler...

gokhan

ya ınsanlar icin yaratılmıstır bu dunya insan ne olursa olsun özgur olmak zorunda..

Littleches

İnsan tabii ki özgürdür.! Hür doğduk hür öleceğiz.! Duygularımız , seçeneklerimiz , belirtilerimiz , davranışlarımız , değerlendirmelerimiz herşeyimiz özgür biz istediğimiz gibi yaşayan insanlarız.! Biz istedikten sonra..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

gokhan

Quote from: Littleches on Şubat 14, 2007, 07:06:01 PM
İnsan tabii ki özgürdür.! Hür doğduk hür öleceğiz.! Duygularımız , seçeneklerimiz , belirtilerimiz , davranışlarımız , değerlendirmelerimiz herşeyimiz özgür biz istediğimiz gibi yaşayan insanlarız.! Biz istedikten sonra..
ne guzel soyluyosun dı mı ama oyle dııl ıste

Littleches

Quote from: gokhan on Şubat 14, 2007, 07:08:40 PM
Quote from: Littleches on Şubat 14, 2007, 07:06:01 PM
ne guzel soyluyosun dı mı ama oyle dııl ıste

Bak orda "BİZ İSTEDİKTEN SONRA" yazıyor.! (:

Sen yaşamayı bildikten sonra kimse karşına geçemez.. Ayrıca o benim fikrim , senin için hayat özgür olmayabilir ama benim için bu böyle :) Sen kalkıp bana "öyle değil , böyle" dersen , ben yine özgürlüğümü kullanıp buna kulak asmam.!  :wink:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

gokhan

oyle olsun ama sen de soyluyosun ama olmuyo ıstemekle dııl emek wermekle ınsan ozgur olur
;)) ha dusuncene saygı bısey demedım :)

Mr. MeTaLkiSS

genelde özgür deildir öyle söliim zaten öyle olsaydı dünyada inanılmaz bir kaos ortamı olurdu o nedir ya herkes istediini yapsın istedii gibi davransın höh
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

gokhan

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Şubat 26, 2007, 02:03:10 PM
genelde özgür deildir öyle söliim zaten öyle olsaydı dünyada inanılmaz bir kaos ortamı olurdu o nedir ya herkes istediini yapsın istedii gibi davransın höh
yanı baksana amerıka özgurluk adına bırcok ınsan olduruyo bırcok ulkeyı karıstırmaya calısıyo ne ıcın amerıkanın ozgurlugu ıcın(mıs)  :evil: :evil: :evil:

Mr. MeTaLkiSS

burdan amerikaya ve amerikanın özgürlüüne ağza alınmıycak küfürler sarfediyorum içimden derhal :razz:
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Sumween

Ben kişisel özgürlük adına konuşucam...tam benlik :)
çocukluğundan beridir evden kaçan bi insanım... hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri kısıtlanmak... ailem hep korumaya çalıştı beni ama abarttılar ilkokulda,ortaokulda hatta lisede bile rahatça arklarla dolaşmama filan izin vermezlerdi.sebep? başıma bi şey gelirmiş,''gidip başına bişi geldiğinde ağlayacağına otur evinde gidemedim diye ağla daha iyi'' derdi annem hala da diyor :mrgreen:
   peki ben naptım? kaçtım :D özgürlüğümün kısıtlanmasından çok,acayip rahatsız oluyodum küçükken de... yani çok gerekli görmesem de giderdim arkadaşlarla, anneme inat... Yani biraz da bizim özgürlüğümüz için verdiğimiz savaşa bağlı;özgür olmamız :) basit bi örnek verdim..ama bu da bi şey =)
    şimdi ailemde hatta sülalemde hiç bi ferdin yaşamadığı gibi bi hayatım veya düşüncelerim var... bu da düşüncelerimi inatla korumamdan kaynaklanıyo işte...
    Sonuç? hala kaçıyorum =) Bkz.İst buluşması... bi gün Allah muhafaza başıma bi şey gelirse tamamen kendi suçum olucak bu :rolleyes:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ama nazlı umarım pisman olmazsın....

selinkinpark

bence olmaz...
ama başına da bir sey qelmez(:

Sumween

gelecekte pişman olurum gibime geliyo :D hani şöyle düşünebilirim ''anneme neden bu kadar yalan söyledim aah ah çok üzdüm kadını'' filan diyebilirim ama.... :D daha çok var.. ona kalsa pısırıp oturmam gerekiyo... benim için zor bu da... şimdi pişman değilim ama.yine olsa yine kaçarım hatta yazın buluşma yaparsak kaçıcam yine :)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

tmm bekleris yine bi kaçışş senden zaten

Darkshines

"Anneme neden bu kadar yalan söyledim ah ahh" olsa keşke en güzeli olurdu senin için ama ondan ziyade "neden annemin dediğine uymadım ühü ühü" gibi bir duruma düşmessin umarım..
  Bunların dışında özgürlük için insanlar ölüyor veya başkasının özgürlüğünü sonuna kadar kullandığında başka bir şahıs etkilenip zarar görüyorsa belki de bizim bildiğimiz özgürlüğün altında art niyet aramak gerekiyor.Ya da yeterince özgürüz .)