Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Collision Course

Başlatan elif_lp, Şubat 02, 2007, 04:58:39 PM

Previous topic - Next topic

haruka

ben bu albümün dvd sinıde izledim hazırlanışı falan yaw krize girdim mike jay e resmen yalakalık yapiyo.jay de bi havalar falan anında chez i 2. plana atıyolar.mike jay in kuyrygundan ayrılmıyo :(

Littleches

Quote from: chaz_lp on Ağustos 18, 2007, 06:29:04 PM
'aslında bu albüm lp ye ödül kazandırdı bi de iyi yönden bakmak lazım'diye de düşündüğüm oluyor bazen ama yok yine de sevmiyorum

O yönden hiç bakma bence , MTV yaptı o albümü parada kazandı sırtlarından ödülüde MTV verdi ne anladım o ödülden (:
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

black_ece

bunu buraya yazmassam çatlarım 

Chronic MAgezine ne göre Timbaland ve Jay-Z davalık olmuş.

Süper prodüktör Timbaland ve Jay z Big Pimpin single ı yüzünden davalık olmuşlar
Timbaland'ın Big Pimpin in notalrını ve bazı meldolierini "Khosara,Khosara" adlı şarkıdan almakla suçlanıyor.Bu şarkı Baligh Hamdi tarafından yazılmış ve Mısırlı şarkıcı Abdel-Halim Hafez tarafından 1957 de söylenmiş."Big Pimpin" ayrıca Jay Z nin Vol. 3 albümünde de yer alıyor.Jay-Z,Timbalanad,LP ve EMI Music de adı geçen davalılar arasındaymış.Bu şarkı aynı zamanda Collison Course albümünde LP nin Faint iyle Mash uplanmıştı.

LPTimes

chaz_lp

Quote from: Littleches on Ağustos 27, 2007, 02:22:19 AM
Quote from: chaz_lp on Ağustos 18, 2007, 06:29:04 PM
'aslında bu albüm lp ye ödül kazandırdı bi de iyi yönden bakmak lazım'diye de düşündüğüm oluyor bazen ama yok yine de sevmiyorum

O yönden hiç bakma bence , MTV yaptı o albümü parada kazandı sırtlarından ödülüde MTV verdi ne anladım o ödülden (:
evet doğru söylüyosun aslında hayır hep de düşünmüşümdür bu albüm bu kadar iyi mi de ödül kazanıyo gibisinden saol aydınlatmış oldun işin bu boyutunu düşünmemiştim

meryem

ya nedne böle yorumlr yapıosnz?! bnce bzı şarkıalrı çk hş!! sonuçta emek yni!!

black_ece

e bak şimdi
sen şarkıları seviyo olaiblirsin tamam dinle o zaman senin zevkin de biz de sevmiyoruz bence iğrenç mesela
"neden böyle yorumlar yapıyosunuuuz??"
sence sevmediğimiz için olaiblir mi ??

haruka

bence hiçde basarılı bi albüm diil :) bence coook gereksiz,lp ye hiç bi şey getirmedi :)bence tek yönüyle iyi o da bişilere öncülük etmesi bakımından

oguz_brt_lp

tek kelimeyle rezalet  :P  :P
Düşlerim Başka Şeyler Ağlarım Hiç Bıkmadan Giderim cok Uzaklara Ardıma Hiç Bakmadan :'-(