Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT EFSANESİ...

Başlatan Sumween, Şubat 18, 2007, 02:41:37 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Dayt! Duyuru yapıyorum.. bana bakın net oldukça kısıtlandı hatta kapanacak diyebilirim.. ama LPFT Efsanesi serisinin yapımcısı benim ve ikincisini de şu an yapmaktayım.. yokluğumu fırsat bilip LPFT Efsanesi 3, yok 5 yok 2156 yapana dalarım! :) Sumween imzası taşımayan korsan vidyoları izlemeyiniz :P (elif üstüne alınma annem çünkü site üyelerinin fotolarını koymamışsın) =)

LPFT Efsanesi 2 yolda.. net kapansa bile siteye ulaştırıcam canlarım, LPFT ruhu =) :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

muzzy

hade kolay gelsin..beklioruz.. :)

makinacı

nazlı denen yaşam formu mailine bikaç resim atıorum onlardan koy...
edit:lpfanturkiyeli adresine attım
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

elif_lp

Quote from: Sumween on Mayıs 06, 2007, 05:25:30 PM
Dayt! Duyuru yapıyorum.. bana bakın net oldukça kısıtlandı hatta kapanacak diyebilirim.. ama LPFT Efsanesi serisinin yapımcısı benim ve ikincisini de şu an yapmaktayım.. yokluğumu fırsat bilip LPFT Efsanesi 3, yok 5 yok 2156 yapana dalarım! :) Sumween imzası taşımayan korsan vidyoları izlemeyiniz :P (elif üstüne alınma annem çünkü site üyelerinin fotolarını koymamışsın) =)

LPFT Efsanesi 2 yolda.. net kapansa bile siteye ulaştırıcam canlarım, LPFT ruhu =) :D

estağfurullah üstad.. benimki sadce can sıkıntısından yapılmş bir lp vidyosu.. senin vidyonun üstüne vidyo yapmak haddime düşmez zaten.. hürmetle ellerndn öper,
saygılar sunarım.. :)

..tell me what the fuck is wrong??

shimy

şşş tamam kraldan çok kralcı var la burda :D konuyu bölmeyin :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

nazlı bı zahmet bıraz hızlı yap...  ;D

lp_mike_chester

ewt yaw sabırsızlanıoz biraz hızlı yap....  ::)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

Sumween

Biliyosunuz neti bırak pc yasaklandı bana.. o yüzden biraz bekleticem kusura bakmayın.. şu anda yarısı bitti yani şöyle söyliyim LP resimleri ve LPFT wallpapers kısımlarını bitirdim üye resimlerini koymaya geldi sıra hemen sallama yapmak istemiyorum özeniyim biraz dedim ya :) ve What Ive done'la slide yapmak zor şarkı hiç slidelık diil,ben resimleri baterinin hızına ayarlayabildim ancak en iyi öyle oluyor çünkü =)
kısacası birazcık daha sabrederseniz elinize ulaşıcak..

bu arada bişi sorucam size araya bi-iki cümle sıkıştırıcam bunlar ulusal bakımdan ingilizce mi olsun Türkçe mi? seçin siz.. =)

I choose hush...

serra_lpfan

bence türkçe olsun
NABER LAN:D

gokhan

nasıl yapmak ıstersen o sekıl yap :) benım dusuncem bu...

คг๔คг๔ค

ellere sğlık cok güsel olmuş kısandıım ama bnm fotom yok :D

shimy

tabikli türkçe olacak nazlı ama parantezle altına veya değşik renkle altına ing. sini yazabilirsin mesela
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Darkshines

İlk vidyo güzeldi şarkıyla iyi uydurmuştun sinemalarda olduğu gibi devam filmleri güzel olmaz derler senin vidyo da bunlara benzemesin (:

Sumween

Quote from: Darkshines on Mayıs 10, 2007, 06:27:16 PM
İlk vidyo güzeldi şarkıyla iyi uydurmuştun sinemalarda olduğu gibi devam filmleri güzel olmaz derler senin vidyo da bunlara benzemesin (:
Batu nie öyle diyosun ya felakettellallığı yapma cıkcıkcık :D
diğeri daha farklı olucak bu bir.. ikincisi What Ive done hiç slide yapılacak bi parça değil,sırf yeni diye onunla yapıyorum canım çıktı!!
üçüncüsü bu vidyoda diğeri gibi isimler geçmiyecek yani resmin önünde ''bakınız sumween ,aha ousan,..'' yazıları çıkmiycak herkesin resmi karışık olucak.... =)

umarım beklentilerinizi karşılar :)

I choose hush...

makinacı

kötü olsa ne olurki sen uuraşıomusun ona bakarım...eline saalık
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...