Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Lp hakkında ünlülerin görüşü?

Başlatan ousan, Şubat 27, 2007, 10:03:08 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Quote from: utkuemma on Haziran 11, 2007, 01:41:04 AM
o marilyn manson olayı lp ye tek hitlik grup demesi ve raple rockın beraber olamaması gibi saçma salak şeler.ztn korkuyom o marliyn manson dene heriften

Evet mike'ta ona Step up'ı yazdı bir dahya manson'dan ses seda çıkmadı.

Quote from: Zero5.0 on Mayıs 13, 2007, 03:14:09 PM
ben limp bizkit'in ne dediini biliodum şey demişti çalışmak istediimiz bi grup heralde ortak bi albüm dünyayı yerinden oynatabilir gibisinden bişiydi heralde

Sende mi ünlüsün hoca.? Nasıl yazmışın öyle ya EHAHEHAHEHA.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

chaz_lp

rihanna chester ın en sevdiği ünlüler arasında yer aldığını söylemiş [yani genel olarak grup hakkında yorum yapmamış ama sonuçta chaz de gruptan:)]

LpNumB

Rihanna mı way be ne alakaysa  ::)

ıllp

Quote from: [lp]_endLeSs on Ağustos 17, 2007, 01:36:42 PM
Metallica

James, Rock Sound'da Summer Sanitarium'da LP ile turda olması hakkında:
"Linkin Park ile yer almaktan pek haz etmiyorum ama yaptıkları işte gerçekten iyiler"

Limp Bizkit

Rap Rock grupları hakkında Kerrang dergisinde:
"Şu an çok sıkıcı, şu an yapılan müziklerin çoğunu beğenmiyorum.Ve kendimi bundan sorumlu hissediyorum. Berbat olduğunu düşündüğüm bir çok gruptan etkileniyoruz.Hadi ama. Linkin Park? Crazy Town? Ben gözlerimin yerinden fırlamasını istiyorum..MTV ya da M2 izlemeyi artık tamamen bıraktım..bu çok iğrenç.
*Not: bu yorumdan sonra Linkin Park'ı çok çabuk yargıladıkları ve hiçbir canlı performanslarını görmeden yargıladıkları için özür dilemişler..

Fred Durst MTV'de;
"Linkin Park'ı seviyorum"
*Aynı zamanda 'crawling' in iyi bir parça olduğunuda söylemiş.

Marilyn Manson

"Limp Bizkit ve Linkin Park gibi gruplar boy band lerin korkunç bir versiyonu..12 yaşındaki gürültücü kızlar için."
*Not: Marilyn Manson, LP'nin 'By Myself' parçasına remixi yapmıştı.

--

Daha bi sürü var böyle..yazarım bi ara
ohaa yaa onlar kim oluoda lp ye 12 yaşındaki küçük kızlar için diyo yaaa >:( >:(
alsınlar o kızları .......  töbe töbeee >:( >:(
marlyn mansoon mudur her ne b*k sa karı gibi makyaj yapıp ortalıkta müzik yapıom die dolanamsın!!!!!! >:( >:(

ebru_91

Quote from: chaz_lp on Eylül 12, 2007, 03:58:18 PM
rihanna chester ın en sevdiği ünlüler arasında yer aldığını söylemiş [yani genel olarak grup hakkında yorum yapmamış ama sonuçta chaz de gruptan:)]
rihannayla bikaç konserde aynı gün çaldılar ondan sonra bu açıklamaları yapmaya başladı =)
cursedprincess

lp_mike_chester

evet doğru sölüyosun mtv de  cıkmıştı bu izlemiştim =)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

dosegeki

ewt rihanna chseter'ı sevdiğini ve ayrıca çok seksi bulduğunu söylemiş saten sesine de hayranmışş:D

_gadget_

Ya artık Rihanna Linkin Park'ın neyineyse o Linkin Park'ın en büyük hayranı olsa nolur  :P

MT

sevenide sevmeyenide yorum yapabilir buna karışılmaz. Ama yaptığı sanat dalında herhangi bir başarıya imza atamamış gaz ünlülerinin ileri geri konuşmasını dikkate almamak lazım sonucta gaz; her söylediği biraz daha gaz için. birgün gazı bitip sönünce zaten .iklenmezler..
|v|

Glsn

;D eft aynen
GÜLSEN&MERT

pınar özkaya

katılıorum rihanna'nın böle sölediini bilmiodum ilginç  :)
chazzz

sametb

abi lp kim ne diyebilr yaaaaaa en büyük LP ;)

lpbn

biri de lp ye çocuk grupu fln diodu ama kim olduğunu çıkartamadım ??? ::)gerizekalı yaa sen kimsinde lp ye çocuk grubu diyosun >:( >:(onu bulsam bi kaşık suda gebertirim
snowflake in my hand

linkieboppers

Quote from: lpbn on Şubat 14, 2008, 06:41:17 PM
biri de lp ye çocuk grupu fln diodu ama kim olduğunu çıkartamadım ??? ::)gerizekalı yaa sen kimsinde lp ye çocuk grubu diyosun >:( >:(onu bulsam bi kaşık suda gebertirim
bahsettiğin kişi marilyn manson du galiba.. :-\

InnOCenT_SiNNeR

12 yas  grubu kızlar icin demis. Marilyn Manson bu yorumu neye dayanarak yapmıs acaba  ;)