Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Art Part

Başlatan black_ece, Mart 05, 2007, 06:26:21 PM

Previous topic - Next topic

radiantLP

tşkler arkadaşlar vakit buldukça çiziyor ve sizlerle paylaşıyorum... yorumsuz kalmadıgınız için tekrar tşkler... 

edited..

selinkinpark

ya yine aynı şeyi yapmışsın ama
mesajlarını bi şeyde topla ama =)

lp_mike_chester

yeni üye idare etmemiz lazım bir dahaki sefere daha dikkatli ol radiantlp...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

bn işi devrettim artık yapmıcam sanırım ;D LPFTye de fazla giremiyom zaten ;)

radiantLP

arkadaşlar bu msjları isteyerek ayrı ayrı atmıyorum.. ben bu siteye evden diil cafeden baglanıyorum.. kesinti oldugu zaman yollamak istegim msjları yollayamıyorum.. yollanan msj da bana gözükmüyor.. görmedigim msjların gitmedigini düşünerek yeniden deniyorum baglantım tam anlamı ile geldiginde ise sorun meydana geliyor.. eger site içinde bu sorunu halledecek biri varsa ve bu durum site sakinlerini rahatsız ediyorsa resimleri düzenlesin.. ben ancak bu kadarını yapabilirim yeterince vaktim olsaydı elimden geleni yapardım.. site düzenine ilginiz için tşkler...

lp_mike_chester

saol sen açarken mi atınca böle oluo ??? yani demek istediğim yolluyosun sen bir arada direk 2 tanemi atıo...

black_ece

eh sorun diil ben birşleştirdim sonuncu mesajları

radiantLP

eyvallah benden kaynaklanan başka bi sorun var mı?...

raines

radiaaaaaaaaaaant olm bak elini kırarım.
çizme bu kadar güzel kıskanıoruz

lp_mike_chester

ya biz senle tşört basalım radiant benimde çizimler iyidir :D aslında bu site için yapsak güzel olur LPFT tişörtleri ama maliyet lazım...

radiantLP

(raines) kardeşim eyvallah severmisin dövermisin belli diil :D :D oda güsel eyvallah kerdeşim çok saol.. (lp_mike_chester) cnm sende çok saol valla bu konuda bi atılım yapmak güsel olurdu seninle  ;) hepiniz çok saolun duyarsız kalmadıgınız için devamı gelecektir mutlaka...  8)

gokhan

Quote from: radiantLP on Ekim 02, 2007, 04:24:02 PM
(raines) kardeşim eyvallah severmisin dövermisin belli diil :D :D oda güsel eyvallah kerdeşim çok saol.. (lp_mike_chester) cnm sende çok saol valla bu konuda bi atılım yapmak güsel olurdu seninle  ;) hepiniz çok saolun duyarsız kalmadıgınız için devamı gelecektir mutlaka...  8)
nıye kayıtsız kalalım canım =) bu sıteyı paylasıyoruz..

hermione

Quote from: radiantLP on Eylül 28, 2007, 01:09:58 PM

güzel çizmenin yanında acayip bi hayal gücün var yaa :o
nassı geldi aklına böle bişi kırk yıl düşünsem aklıma gelmez valla :o :D bayıldım  :D

radiantLP

radiantLP