Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Oriental metal

Başlatan Sumween, Mart 10, 2007, 10:39:10 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Oriental Metal; Death Metal ve Doom Metal'in arasında kalmış bir türdür. Eski Yahudi gelenek ve kültüründen etkilenmiş bir müzik türüdür.
Tahmin edeceğiniz gibi İsrail kökenlidir. Şarkı sözlerinde İsrail ile ilgili tarihi ve geleneksel hikayeler efsaneler konu almıştır.Önde gelen grupları Salem ve Orphaned Land'dir.

(alıntıdır)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

selinkinpark

orphaned land 1 numaradır 8) :o

delilah

hacettepede kalamadığım için kendimden defalarca kere nefret ettiğim grup orphaned land.. bayılırım.. bir gün ölürsem şunu yazsınlar derim hep : oryantalin bile metalini dinlerdi :D
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Mr. MeTaLkiSS

Orphaned Land kusra bakmayın ama rezalet bi grup :D bu metal türü de sucks böyle metal türü olmaz olsun :D
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

delilah

bazen senin müzik zevkinden cidden şüphe ediyorum çağdaş..

makinacı

abi tadını kaçırdılar iice yaa oriental metal nedir yaa metali buldular bide orientali mi eksik kaldı...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

gokhan

ıstanbulda kı orphaned konserıne gıden war mıydı arnızda???

delilah

Quote from: lpfan659(kullanıcı adı deişebiliomuş lan) on Mayıs 02, 2007, 07:52:18 PM
abi tadını kaçırdılar iice yaa oriental metal nedir yaa metali buldular bide orientali mi eksik kaldı...

hadi metalin de oryantalini çıkaralım diyerek müzik yaptıkarını zannetmiyorum..ayrıca bir çok abidik gubidik türden daha iyi kesinlikle!!

uNReLiEveD

nası oluyo bu oriental metal ...metalin orientali mi oluyo ???

Sumween

sandığınız türden ''oryantal'' değil sanırım yaw :P yani piercingi,hafif kambur duruşu,siyah kıyafetiyle kıvıran bi Asena gibi mi düşünüyosunuz ne :D açıklamaya göre sanırım İn flames'le Anathema'yı karıştırısak bu türü elde ediyoruz ! (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

immortal

kullanılan bazı enstürmanlar,şarkı sözleri ve görsellikte kullanılan ögeler bu isme sebep olmuş olabilir.
I CAN'T SEE THE MEAN OF THİS LİFE

makinacı

Quote from: delilah on Mayıs 03, 2007, 06:47:36 PM
Quote from: lpfan659(kullanıcı adı deişebiliomuş lan) on Mayıs 02, 2007, 07:52:18 PM

hadi metalin de oryantalini çıkaralım diyerek müzik yaptıkarını zannetmiyorum..ayrıca bir çok abidik gubidik türden daha iyi kesinlikle!!

biz burada müziğin kalıplaştırılmasına karşı çıkıoruz(hatta sdece ben) sen ise bir çok türden daha iyi diorsun...güzel olan tür deil söylenen çalınan şarkılardır...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

§ïяĝαиα

tamam ama yinede bi orphaned land'in ocean land şarkısı harikadır yani..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...