metal müzik türleri ne kadar umurunuzda

Başlatan makinacı, Mart 15, 2007, 03:45:14 PM

Previous topic - Next topic

metal müzik türleri ne kadar umurunuzda

çok
az
hiç
sanane
sen kimsin?
o noktadaki teğetin eğimi türevi verir

shimy

Quote from: black_ece on Mart 19, 2007, 12:05:37 AM
Quote from: elif_lp on Mart 18, 2007, 04:27:26 PM
Quote from: pennywise-shimy on Mart 17, 2007, 10:49:17 AM
saçmalamayın yaw ozaman bu sitede chasteren nerde doğduğu büyüdüğüde umurunuzda de olmaz gayette güzel bilgiler illaki bi yerden muhalefet olmayın >:(

kim muhalefet oldu ki şimdi?
ben örsan =)
muhalefetlikten değil ama gerçekten ilgilenmiyorum şu an
e ilgilenmiyorsan ne gir bak abi nede oku direk pokunmuş say bencce ciiden fazla abartıyorsunuz senin ilgilenmediğini bir başkasi gayyete güzel buluyor
ayrıca bende spor bölümüyle ve dallarıyla ilgilenmiyorum nooldu kalkacak mı orası??
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: ousan on Mart 15, 2007, 09:11:50 PM
bu metal türleri yüzünden forum bozulmuştu :D
evet haha forum bozulmasıyla benim alakam buydu işte fikir benden çıkmıştı :D neyse :D açıkçası çok ilgilenmiyorum çünkü zaten bildiğiniz üzre öyle bi kişilik var ki maaşallah bi gün gothic,bi gün nu-metal bi gün death bi gün glam şeklinde her haltı zevkle dinliyorum.. bu yüzden bi dala yönelmişliğim, ''heh şunu inceleyeyim bnm bu tarz müzikler hoşuma gidiyo'' demişliğim yok... he merak eder bazen okurum öyle çoban kalmiyim diye onun dışında ilgiyle incelemedim =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

makinacı

doom metal olmazsa dinlemem arkadaş.illaki senfonik traş metali olucak içine de biraz hardkor death metali karıştırıp ondan sonra endistüriyel saç kurutma makinesi metali türünü dinliyicem.sonra da bi ara intahar etmei planlıorum...
edit:viking metali ne bea :S
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

Unto_Others

Her türün ayrı bi tadı var..Bu arada viking metalin ne oldugunu bilmiyosan bi Amon Amarth dinle derim =)

makinacı

bilmiorum öörenmek de istemiorum bea manyakmısınız nesiniz yaa müzik zewk werdii için dinlenir. belli bir genellemeye uyduu için dinlenmez...

Sumween

Quote from: lpfan659 on Mart 25, 2007, 04:53:14 PM
bilmiorum öörenmek de istemiorum bea manyakmısınız nesiniz yaa müzik zewk werdii için dinlenir. belli bir genellemeye uyduu için dinlenmez...
bi açıdan katılıyorum (: ama o kadar da boşvermiş değilim bazı türleri :)

I choose hush...

Metalwrath

Türler boş verilmez arkadaşım..Tamam müzik kulağa hoş geldigi için dinlenir ama birazda metal ruhu..
Horse , Woman , Weapon..

makinacı

yemişim metal ruhunu...

ben metalci değilim...metalci kisvesi altında bıy bıy bıy muabbet çevirmekte açıkçası artık sarmıo beni(metalwrath kardeşim lafım sana deil üstüne alınma sadece senden sonra patladım yani kusra bakma...)

delilah

Quote from: lpfan659 on Mart 21, 2007, 02:50:01 PM
doom metal olmazsa dinlemem arkadaş.illaki senfonik traş metali olucak içine de biraz hardkor death metali karıştırıp ondan sonra endistüriyel saç kurutma makinesi metali türünü dinliyicem.sonra da bi ara intahar etmei planlıorum...

aynını ben her gün uyguluyorum canım :)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

Quote from: lpfan659 on Nisan 01, 2007, 04:40:10 PM
yemişim metal ruhunu...

ben metalci değilim...metalci kisvesi altında bıy bıy bıy muabbet çevirmekte açıkçası artık sarmıo beni(metalwrath kardeşim lafım sana deil üstüne alınma sadece senden sonra patladım yani kusra bakma...)
senin yazdıklarını coverlayarak katılıyorum.. ben metalciyim höh açıkça sölerim yani başka hiç bi haltı dinleyemiyorum çünkü.. onun dışında cümlene devam.. metalci kisvesi altında bıybıy muhabbetlere hiç bi zaman dalamadım... kime ne? ben dinliyorum onu analize etmek zorunda mıyım? şimdi ''türleri umursamıyosun metalci deilsin o zaman'' diye düşünen olur.. sana ne, açıklamak zorunda mıyım? senin gözünde metalciyim veya değilim umurumda mı? :D (çok mu haşin yazdım?)

I choose hush...

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 30, 2007, 09:32:43 PM
Quote from: lpfan659 on Nisan 01, 2007, 04:40:10 PM
yemişim metal ruhunu...

senin yazdıklarını coverlayarak katılıyorum.. ben metalciyim höh açıkça sölerim yani başka hiç bi haltı dinleyemiyorum çünkü.. onun dışında cümlene devam.. metalci kisvesi altında bıybıy muhabbetlere hiç bi zaman dalamadım... kime ne? ben dinliyorum onu analize etmek zorunda mıyım? şimdi ''türleri umursamıyosun metalci deilsin o zaman'' diye düşünen olur.. sana ne, açıklamak zorunda mıyım? senin gözünde metalciyim veya değilim umurumda mı? :D (çok mu haşin yazdım?)
aynen katılıyorum..nazlı bazaen cok ıyı konusuyosun he..  ;D

delilah

bazıları da hahaa bak ben metalciyimmm diye dolanır
vardı eski arkadaş çevremde bi kız giyim kuşam tarz bilmem ne her şey ahan işte ben metal dinliyorum bak ceketim bak bilekliğim bak saçım bak kaşım da delik ahha ben metalciyim hehehe tipinde.. ama kızın benden daha fazla grup bildiğini ya da daha fazla şarkı biriktirdiğini hiç ama hiiç sanmıyorum..çok da gerekli değil bence metalciyim muhabbeti de yapanlar da :)
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

Sumween

hele şu sorulara werdiğim yanıt hep aynıdır:
1-ne tarz dinliyosun?
-dinliyorum işte ya bişiler..
2-kimler mesela,say(amaç grup ismi öğrenmektir :D )
-kim elime geçerse =)
benle bi muhabbet ancak bu kadar ilerleyebilir :P

I choose hush...

makinacı

sonuç olarak dinlediin müziin türü mü önemli yoksa niteliği mi?
nitelik derken sıfatı deil...içerdii enstürümanlar(nası yazılıo lan bu) vs önemli dersen eğilir saygı duyarım...ama yok sıfatı için dinlerim dersen hadi ordan der geçerim...

Sumween

Quote from: lpfan659 on Mayıs 02, 2007, 07:51:11 PM
sonuç olarak dinlediin müziin türü mü önemli yoksa niteliği mi?
nitelik derken sıfatı deil...içerdii enstürümanlar(nası yazılıo lan bu) vs önemli dersen eğilir saygı duyarım...ama yok sıfatı için dinlerim dersen hadi ordan der geçerim...
enstrüman =) dediğine de katılıyorum her zamanki gibi =)

I choose hush...