Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

gerçek nedir?

Başlatan beanlie, Mart 21, 2007, 03:57:01 PM

Previous topic - Next topic

neverforgivenangel

Quote from: Sumween on Nisan 13, 2008, 03:52:26 PM
Ben bireysel bi gerçeklikten bahsedip; kendime güvenemeyeceğimi bu yüzden her yola mutlaka -tek- çıkmam gerektiğini söyler, senin mesaja yorum yapmam sayın admin derim. + ''Admin'' diye bitirmem, senin bu gerçeğinin benim de gerçeğim olduğunu gösterir.

o ne ya ben valla dediğinden bişi anlamadım bi de farklı şekilde anlatırmısın aynısını ??? ???

Darkshines

biz üyeler olmasak ortada admini olacak bir şey kalmazdı. o zaman tek gerçek biziz admin de bizim yansımamız falan  (:

Sumween

Quote from: neverforgivenangel on Nisan 13, 2008, 03:56:32 PM
Quote from: Sumween on Nisan 13, 2008, 03:52:26 PM
Ben bireysel bi gerçeklikten bahsedip; kendime güvenemeyeceğimi bu yüzden her yola mutlaka -tek- çıkmam gerektiğini söyler, senin mesaja yorum yapmam sayın admin derim. + ''Admin'' diye bitirmem, senin bu gerçeğinin benim de gerçeğim olduğunu gösterir.

o ne ya ben valla dediğinden bişi anlamadım bi de farklı şekilde anlatırmısın aynısını ??? ???
öh nası anlamıyon gayet net !
Ona admin diyosam admin olduğunu gerçek olarak görüp, kabul etmişim demektir. Bu başka bi yönden anlatmak olmadı yine aynı yönden ,yanyoldan anlattım :D

Darkshines'ınki de çok iyi bak beğendim.. Onunkiyle benimkini birleştirelim şu çıksın ortaya: ''Onun admin olduğu gerçekliğini sağlayan biziz,o bizim yansımamızsa biz de gerçeksek o da gerçektir diyebiliriz ki bu tam olarak doğru olmaz iki yönlü olur:
A)gerçekten gerçek
B)sanal gerçek çünkü bkz. yansıma sanal da olabilir!

Şöyle bi gerçek de aradan fırlıyor ki; kasın! Felsefe zevkli olay! (:

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

biz ayna o zmn oda yansıyan görüntü :P ayna olmassa kndisini göremez gibi bişi işte :D

Sumween

''gerçek biziz admin de yansıma'' lafından bizim ayna olduğumuzu çıkarıyosan ben senin fizik 2'ne... :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

beanlie

sözelciyim ulan ben :P ne fiziği :D bi fizikten anlıorm ama oda senn bahsettiğin deil :D

Doqqyjuice

bu konuyu yatağa attım ben... attım derken oyle degil yatak muhabbeti dedigimiz olaydan:D
1 saat düşünüp üstüne bi sigara yaktım... sonra ikinci seans a gectim... işte o an "gerçek" kafama dank etti!.. soz konusu gerçek kafama "ekçerg" diye dank ettiğindenmidir bilinmez ama gorunen o ki açık bir şekilde, felsefenin bir soruya kesin (kesin=gerçek) cevaplar veremeden birkaç soruya daha cevap aramasıdır... burdan felsefenin birikerek değil "sekerek" ilerlediği sonucuna varabilirmiyiz?.. varamayız belki ama varsayarak üstünden sekebiliriz.. tabi bunu varsaymak, söz konusu seksek tahtasında  6-7-8-9 e 10 numaralı basamakların açılmasına ve bunların paralel olması nedeni ile işin içinde break dans yapmamıza yol açar ki felsefenin zevki de burda çıkıyo zannımca.. ama morpheus bize kırmızı hapı sununcaya kadar bunu bilmemiz imkansız di mi? :D zira cypher in ihanetinden sonra mavi hap daha bi sempatik sanki?.. live within the matrix :D:D
Remember remember the nineteenth of November...