Harry Potter Ve Ölümcül Takdis( kitap hakkındaki ipuçları)

Başlatan delilah, Mart 23, 2007, 08:04:35 PM

Previous topic - Next topic

Mr. MeTaLkiSS

Quote from: Forever LP on Temmuz 20, 2007, 04:07:37 PM
Bi kaç sene öncesine kadar çok sewiodum ama galiba modası geçti biraz hatta ona mektup bile yazmıştım ve bana imzalı fotosu gelmişti :) BU ARADA BEN YENİYİM
Kime mektup yazdın da kimin imzalı fotosu geldi.. Harry Potter'ın mı??? slşdkfslşdkfslşdfksşdfksşdlfskfdşlsdkf
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

ebru_91

daniel'dan bahsedio cnm :D
cursedprincess

§ïяĝαиα

ya 6.film 2008 kasım'da çıkcak die biliorum o zaman bakarız işte emma varmı yokmu =)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mike989

yeni kitap türkiyede de çıktı. gördüm kitabı 46 Ytl tam bir kazık. :S para da yok alamadım. bu arada yeni kitabın safya sayısını önceden 787 demiştim. meğerse 607 sayfaymış. haberiniz olsun :P

ebru_91

46 ytl mi!!!!!!!!!
oha ya alamam ben onu... aldırmazlarki  :'(
cursedprincess

Mike989

Quote from: ebru_91 on Temmuz 22, 2007, 01:58:40 PM
46 ytl mi!!!!!!!!!
oha ya alamam ben onu... aldırmazlarki  :'(

gittiğim yer % 10 indirim yapıyormuş. ama yine de harbiden pahalı. ben de ikna etmeye çalışacağım bizimkileri.gerekirse bazı şeylere kısıtlama getireceğim. okumam lazım o kitabı (tabi aldırabilirsem  :(  )

hermione

kitabın türkçesi çıkmış mı kii :-\
ben dün dosta baktım, ingilizcesi vardı sadece :o

§ïяĝαиα

sanırım mike989 ing.alcağından söz ediodu..ki sevin okyay bile bu hafta okumaya başlıcak kitabı..o çevircek de tekrar basılcak da ohoo..bu arada 607 sayfa az nan kandırdın bizi :D 46 ytl gercekten çok pahalıymış ya..off bende nete girmem fln deyip aldırcam mecbur..kazık resmen abi yaa
NETE KAFA İZNİ

shimy

bana bakın kimse kitabın şu bölümündeyim şu oldu bu oldu dmesin burda yontarım okuycaklar var gazı kaçıyor sonra =)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

§ïяĝαиα

yok ztn kitapları alınca bu topicten muaf tutcaz kendimizi dimi arkadaşlar =)
NETE KAFA İZNİ

NEVERlandLP

Quote from: shimy on Temmuz 22, 2007, 03:59:55 PM
bana bakın kimse kitabın şu bölümündeyim şu oldu bu oldu dmesin burda yontarım okuycaklar var gazı kaçıyor sonra =)
katiyetle katılıyorum zaten dhaa türkçeye çevrilmedi ingcesinide okuyamıyom :(

black_ece

alsam okurum :p ama 46 ytl vermem o yüzden Türkçe sini beklicem bu arada kitabın swonu belliymiş
yazim mi yazim mi ?

§ïяĝαиα

yazmaaaa :D yazmaa :D
NETE KAFA İZNİ

Mike989

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 22, 2007, 03:51:04 PM
sanırım mike989 ing.alcağından söz ediodu..ki sevin okyay bile bu hafta okumaya başlıcak kitabı..o çevircek de tekrar basılcak da ohoo..bu arada 607 sayfa az nan kandırdın bizi :D 46 ytl gercekten çok pahalıymış ya..off bende nete girmem fln deyip aldırcam mecbur..kazık resmen abi yaa

aynen öyle ingilizceyi diyordum. zaten Türkçe si 25 YTL yi geçmez  :)  bu arada galiba bizimkileri kitabı almak konusunda ikna ettim. yalnız bu bana pahalıya patladı. yaz tatili boyunca artık para alamayacağım ve o kitap bitene kadar da internete giremeyeceğim. kabul ettim ben de  :(

§ïяĝαиα

aslında mantıklı..nası olsa kitabı okurken nete girmeye fln vaktin olmazdı =) olaya iyi açıdan bak :P valla ben hiç ing.alamam hem parama +beynime yazık..şunun şurasında bi röportajı bile anca çevirebilen bi insanım =) Türkçesini beklicez artık
NETE KAFA İZNİ