Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Britney Spears

Başlatan 263, Mart 26, 2007, 03:54:39 PM

Previous topic - Next topic

DefToNeS

evet ben izlemiştim sıradan gençlik filmi + korkunç bir oyunculuk denemesi = britney the suck
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

263

evet ıtıraflar acıldıgına gore bende ıtıraf edıyorum ne kadar evenescence vs dınlesemde bı o kadar da brıtney dınlıyorum ve sevıyorumda yanee  :P

gokhan

Quote from: 0263 on Mart 29, 2007, 07:02:28 PM
evet ıtıraflar acıldıgına gore bende ıtıraf edıyorum ne kadar evenescence vs dınlesemde bı o kadar da brıtney dınlıyorum ve sevıyorumda yanee  :P
ozge bence evanescence dınlemeye basla pısman olmazsın tabı lp unutma :D

263

lp yı unuturmuyum yaa hıc sende ne yaptın gokhan tabıkı dınlıyoz onlarıda vazgecılmezlerımdendırler....   (yuh be ne uzun bı kelıma ılk defa yazdım)

shimy

yaw eva kimmiş gökhan ya özge sen lacuna coil within temptation ve flyleaf dinne illa bayan vokal diyosan ;D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

Quote from: 0263 on Mart 30, 2007, 06:08:38 PM
lp yı unuturmuyum yaa hıc sende ne yaptın gokhan tabıkı dınlıyoz onlarıda vazgecılmezlerımdendırler....   (yuh be ne uzun bı kelıma ılk defa yazdım)
eheh tebrik ederim bulduğum en uzun kelime 23 harfliydi! bazen böyle düşünüyorum arada oyun gibi :D

bu arada Britney çok uyuz bence taam benm de bi-iki şarkısını sevmişliğim var zamanında ama... Arı Maya'ya benziyo =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

hermione

bu kız gerizekalının teki ya >:(

gokhan

Quote from: shimy on Mart 30, 2007, 06:11:32 PM
yaw eva kimmiş gökhan ya özge sen lacuna coil within temptation ve flyleaf dinne illa bayan vokal diyosan ;D
ya yesım senı oldurum he :D tamam lacuna coil de dınlesın ben bısey mı dedım amy lee'ye laf atma :D

263

harbıden bravo bana bunu tekrarlıycam  ;D arkadaslar ya aben herkesı dınlerım kavga etmeyımnn tamam tamam relax  8)

ousan

evayı within temptation a tercih ederim :d

neverforgivenangel

hadi lpft olarak toplanalım ve britneye destek için yanına gidelim ;D

Sumween

ben kalırım bi tarafta diken gibi :D no destek.. britney bana destek olsun lan okul,öss,ev,selectra,.. binbir türlü şeyle uğraşıyorum...

I choose hush...

gokhan

Quote from: Sumween on Nisan 06, 2007, 03:26:39 PM
ben kalırım bi tarafta diken gibi :D no destek.. britney bana destek olsun lan okul,öss,ev,selectra,.. binbir türlü şeyle uğraşıyorum...
aynen gelsın de benım fatura,ırsakıye ws.ws  ıslemlerımı halletsın... :D

wape

britney ve children of bodom aynı anda :P arada sese britney de giriyo ama arada ;D
children of bodom değil bu başlığa koymam daha mantıklı olur heralde, belki gereksizdir ama olsun paylaşayım dedim
http://www.youtube.com/watch?v=HGmTYBiKGdY

Sumween

iğrenç sonuna kadar dinleyemedim..

I choose hush...