Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

tübitak - bilim ve teknik

Başlatan ewrimcan, Ocak 25, 2007, 08:54:11 PM

Previous topic - Next topic

ewrimcan

http://www.biltek.tubitak.gov.tr/

arkadaşlar bilime merakınız varsa öneririm. aylık dergi zaten. 3.50 ytl, bi sigara parası. geçenlerde 40 yılın dergilerinin olduu bi dvd vermişlerdi. sanırım hala sürüyor.

işine geleni basan basına basalım

Sumween

küçükken bilim çocuk'a üyeydim ben eheh =) çok güzel oluyo bu dergiler ya işe acayip yarıyo okulda filan da...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ewrimcan

:D babam kardeşime alıo hale. ben de okuyorum. gerçekten çok güzel bi dergi bilim çocuk. her yaştan insana hitabediyor.

black_ece

o dvd var bende ben  de bilim çocuk okuruydum
şimdi focus ve bilim teknik okuyorum

selinkinpark

Quote from: ewrimcan on Ocak 25, 2007, 08:54:11 PM
geçenlerde 40 yılın dergilerinin olduu bi dvd vermişlerdi. sanırım hala sürüyor.
sanırım 50 yılın dı o cünkü annem almıstı bana :D

ewrimcan

hayır aslında 39 yılın, çünkü bu yıl 40. yıl!!  :D

makinacı

lise 1 ve 2 de bizim okulda zorunluydu bilim teknik yada focus almak.bilim çocuk dergisine bende üyeydim :D ve hatta ilgili başlığa da yazıcam(bkz. 90larda çocuk olmak)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

your avril

bende bilim teknik okuyorm çok sewiyorm  :mrgreen:kardeşim bilim çocuğa üye.onuda okuyorum çok hoşuma gidiyor gerçkten süper bi dergi kültür zenginlği bir yana yaratıcı we arştırmacı yapmaktaki etkisi çok güzel :mrgreen:
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

black_ece

bilim çocuğun verdiği kartları özlüyorum ühüh..

Sumween

bende 12 takım var vuaaa :D hala duruyo onlar valla ne güzeldi di mi Ece, öğreticiydi bayağı =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

your avril

black_ece bende bisürü war o kartlardan paylaşabilirm :D çok hoşlar
ya benim ol herşeyinle yada beni unut herşeyimle..ben senin yalnız kalışlarında tek adresin olamam..

black_ece

bende de baya var
paylaşmak isteyenlere kapım açık atın kartları :)

!!!sizofren.89!!!

kmıjmojlıjmo örzbpsjl???

bn tasarladım gibi ....

alın size bilim teknik sorusu
avuçların hep boşluğa bakıcak.. tıpkı o şizofren cocuk gibi..

§ïяĝαиα

bilim çocuğu 2002-ekim ayında tanıdım ben hehe ama şimdi genç beyin-bilim teknik filn alıom hatta o dergide kök hücreler ana konuydu hücre kartları veriolardı hepsiylen pişti filan oynamıştım sora annem atmıştı çöpe onnarı ...ahhh çocukluk günnerim :D
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...