Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LP store

Başlatan black_ece, Nisan 14, 2007, 03:58:05 PM

Previous topic - Next topic

sNm_4

ya aslında avrupa yakasından daha çok bildiğin yer var mı?? :)

By sNm_4 at 2007-08-17

black_ece

malesef taksimi dolaş dicem sadece

edit :herkes bu başlığı okuyo şu an ahahaha =)

chaz_lp

tekrar soruyorum ben bunları izmir de nerden bulabilirim bileniniz var mı varsa lütfen söylesin

Linkin Park 4ever

Harbiden güsellermi$

sanmm

evet yaa izmirde nerde bulabiliriz. bilen varsa lütfen :-\
...yok işte...

uNReLiEveD

ya İzmirde bunların aynılarını bulamazsın ama benim bildiğim bi kaç yer var. Mesala Konaktaki Stüdyo Ümit(Konak Pier'in karşısı) ve Kemeraltına giderken Wizard var. Karşıyakada m&m clubs ve çarşının girişinde Afiş var ordan tişört çanta vs...bulabilrsn

sanmm

konak pierin karşnı biliodum ama bulamamştım orda. diyerler taraflarada bakıcam. çok çok teşekkürler ;D ;D
...yok işte...

chaz_lp

Quote from: uNReLiEveD on Ağustos 31, 2007, 06:50:50 PM
ya İzmirde bunların aynılarını bulamazsın ama benim bildiğim bi kaç yer var. Mesala Konaktaki Stüdyo Ümit(Konak Pier'in karşısı) ve Kemeraltına giderken Wizard var. Karşıyakada m&m clubs ve çarşının girişinde Afiş var ordan tişört çanta vs...bulabilrsn
çok saol ya dediğin yerlere bakıcam inş. istediklerimi bulabilirim

ıllp

Quote from: lp_mike_chester on Temmuz 06, 2007, 03:12:26 PM
bunlarda benden / giysilerim...:):):)

3.sü bnde var ama kısa kollusu antalyada bulamadan gittim bursada buldum :D:D

uNReLiEveD

bende 1nin aynısı var:D 2.de de LP baskısı biraz daha küçük olanı var...3.sü güzelmiş :)

AtanuR

Beyler biri bana tam adres werebilirmi T-shirt ve Dier eşyalarla ilgili! Çünkü ben istanbulun dışına doru oturuyorm ve taksime fazla gidemiorm! Ltfn biri bana adres wersin!!!

NOT: Kaç para?  :P

black_ece

e taksime fazla gidemiyorum diyosun ok de hangi yakayı istiyosun ?? taksime gittiğin bi ara "Atlas Pasajı" na uğra ordan al gömleğini bile bulursun orda
15-20 lira arasıdır

AtanuR

Avrupa yakasında b. çekmecede. Thnx solediin için

lp_xd

yaw bn yni katıldım :D biras yabancı kalıyom
bir avuç linkin park dinlemek iyi gelir. dinlersen! :D

//rocker//mike

ya arkadaşalar ist. kadıköyde lp orj. ürünleri satılıyormuş nerde olduğunu bilen varmı?