Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

P.O.D

Başlatan ShapeshifteR, Nisan 23, 2007, 05:09:25 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

Grubun adı : P.O.D. (-Açılımı- Payable On Death 'Ölümü ödeyebilme') anlamına geliyor.Yaptıkları müzik Nu-Metal ,Rap-Metal, Heavy-Metal, Alternative Rock olarak adlandırılıyor.Amerika'nın GÜNEYİNDE San Ysidro şehrinde(Southtown) 1992 yılında kuruldular.
Grubu eski gitarist Marcos ve baterist Wuw kurdu.Marcos rap müzik yapan kuzeni Sonny'yi vokal yapması için çağırdı.1993 de gitarist Traa gruba dahil oldu.Grup ilk albüm çalışmasını 1994 yılında Snuff The Punk'la yaptı.Bu albüm Rescue Records'la yapılmıştı.1996 yılında yine Rescue Records'la Brown albümü çıktı.Bu albümdeki Sabbath isimli şarkının acemice de olsa bir videosu var.Daha sonra 1997 yılında bir canlı performans albümü yapıldı ve P.O.D. Live ortaya çıktı.Bu Rescue Records'la yapılan son albümdü.1998 yılında Tooth and Nail Records ile The Warriors EP denemesi çıktı.Bu EP başta Brown albümünün aynısı gibi gözükse de gruba asıl ünü kazandıracak Southtown şarkısının ilk hali bu EP deydi.1999 yılında Atlantic Records ve Howard Benson'la anlaşılarak The Fundamental Elements Of Southtown albümü yapıldı.Bu albüm P.O.D.'nin ilk profesyonel albümü sayılırdı.Bu albümdeki Southtown ve Rock The Party ile P.O.D. üne kavuştu.2001 yılında Adam Sandler'ın komedi filmi için çok tutulan School Of Hard Knocks isimli şarkıyı yaptılar.Yine 2001 yılında çok beklenen Satellite albümü gereken ilgiyi fazlasıyla gördü.Alive ve Youth Of The Nation gibi hit parçalar P.O.D. nin popüler olmasını sağladı.2001 yılında grubun kurucusu Marcos Curiel'in gruptan ayrılmasıyla grup nerdeyse tamamen Wuw'la Sonny'ye kaldı.Living Sacrafice grubunun gitaristi Jason Truby'nin gruba dahil olmasından sonra Matrix Reloaded filminin soundtrack parçası olan Sleeping Awake'le
geri dönen P.O.D. 2003 yılının Kasım ayında yine Atlantic Records ve Howard Benson'la birlikte kendi adlarını taşıyan Payable On Death albümünü çıkardı.Albüm çıkmadan hit olan Will You şarkısı ve Change The World şarkılarına klip çekildi.

Üyeler,

Sonny Sandoval - Vokalist
15.05.1973 (31 yaş)
Noah "Wuv " Bernando - Baterist
1973 (31 yaş)
Mark Traa Daniels - Bass
1969 (35 yaş)
Jason Truby - Gitarist
Gruba 2003 de dahil oldu

Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

folligue

school of hard knocks
will you
sleeping awake
boom
lights out
teachers
rock the party
alive gibi güzel sarkıları var...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

black_ece

hiçödinlemedim ama sürekli puddle of mud
POM la karıştırıyodum

ShapeshifteR

anything right ı dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar

Mr. MeTaLkiSS

Boom zaten gazüstü bi şarkı mükemmel ya. Goodbye For Now, Youth of the Nation da dinlemeye deyicek unutulmaması gereken şarkılar son albümlerinde sertliklerini yitirdiler zaten metallik bi yönleri yok rock'a taşınırsa sewincem.
I've seen a million face, and I rocked them all...
Limp Bizkit forever...
I'm fucked up in the head!!!
Where are you Yudum@Yudum ya gel pls :D
Chester94 banlanmasın lütfen kişisel ricam!!

Kozy_mac

rapcore numetal=) ama güzel yorumları var(good bye for now gibi)
BASİTCE ÖLMEK İÇİN YAŞAMAYA DEVAM ETMEYİ BEKLEYEMEM.O HALDE SAVAŞARAK ÖLMELİYİM!

ShapeshifteR

portrait ve withou jah MAN + YaQ insan yerinde duramıo..

Sumween

Youth of the nation şarkısını hiç sevmedim yaf.. özellikle klibinde adamın sanki ''bakın saçımı nası da uzattııım'' der gibi bi hali var.. yavaş çekimde uçuşuyo saçlar...sıkıcı.. we are, we are, weeeee...
Diğer şarkılarını dinlemedim henüz

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

€roS

benim alive ile goodbye for now şarkısı çok hoşuma gidio alive klibi çarpıcı ve goodbye for now klibide beendiim klipler arasında ;)

folligue

Quote from: Sumween on Mayıs 23, 2007, 05:06:03 PM
Youth of the nation şarkısını hiç sevmedim yaf.. özellikle klibinde adamın sanki ''bakın saçımı nası da uzattııım'' der gibi bi hali var.. yavaş çekimde uçuşuyo saçlar...sıkıcı.. we are, we are, weeeee...
Diğer şarkılarını dinlemedim henüz

Bak bence rock the party,goodbye for now,alive,boom gibi sarkılarını dinle seviceksin...School of the hard knocks'ta güzel...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Mike989

Sadece Matrix 2 soundtrackındaki Sleeping Awake parçalarını biliyorum. o da mükkemmel bi parçaydı

maneater

çok iyi bi gruptr.goodbye for now la dinlemeye başlayın bence!
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

ölü gelin

ben bi türlü ısınamadım bu adamlara :D dinliyorum dinliyorum hiç cazip gelmiyor şarkıları

makinacı

ben nieyse satellite alive bide will you şarkılarını duydum dinlemek nasip oldu...o kadar fena bi grup deil...dier şarkılarını bilmeden pek bi yorum yapmıyım...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

PitchDark182

will you , alive , satellite , goodbye for now , set your eyes to zion
Will You sarkisinin giris kisminada hastayim ayrica
ChArshI 4EveR