Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

What I've Done

Başlatan Littleches, Nisan 24, 2007, 12:33:00 AM

Previous topic - Next topic

Littleches

Linkin Park'ın uzun bir aradan sonra bize sunacağı albümün ilk single'ı olan bu parça hakkında neler düşünüyoruz.?

Linkin Park beklediğiniz gibi mi geldi bu parça ile.? vs.. vs.. Değişim sizi ne kadar etkiledi.?

Anlatın nedir What I've Done  :D Parça hakkında ki yorumları alalım..
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

ousan

ben aslında pek beğendiğimi söyleyemem... :S
ama dinledikçede hoşuma gidiyo.. ne olduğunu anlamadım daha :S

lp_mike_chester

Quote from: ousan on Nisan 25, 2007, 08:57:27 AM

aynen dinledikçe hoşuma gidioo bakalım albümdeki şarkılar nasıl sabırsızlanıyorum...
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !

uNReLiEveD

Quote from: ousan on Nisan 25, 2007, 08:57:27 AM
ben de...ya bir de 2-3 ay önceki haberlerde LP nin öncekilerden daha sert bir albüm çıkarcaklarından bahsetmişlerdi,hatta bazı şarkıların basları Mettalica ya benziyordu diye bir şeyler duymuştum...fakat What I've Done biraz rock'ımsı.valla aklım karıştı ???...

sirtreze

lpden beklediğim bundan daa iisi deildi kötüsüde deildi..beklediğim bi şarkı olmuş...tabi diğerleri daa ii çıkar beni yanıltır o daa ii olur....
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

makinacı

daha sert olabilirdi bence...ne bilem eski havasından biraz uzak gibi :(
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

folligue

ya abi beklediğim gibi sert değil ya daha cok emek isteyen bi müzik salarlar diye bekliyorum...Dİnledikçe yavas yavas hosuma gitti ama progressive rock yapıcaz diyen bi grup için pek hos düşen bi sarkı değil be...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

makinacı

ben hala progresif ne demekte ısrarcıyım
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

black_ece

burayı utançla editliyorum
ve lp den de özür dilemek istiyorum benim dinlediğim what i ve done What i've done değilmiş üstelik sordum bak eminsin di mi fake değil diye ki yayınlandıktan çok sonraydı o da eminim dedi dinledim dinler dinlemezde berbat dedim sonra da yüzüne bakmadım şarkının
orijinalini dinleyeli de oldu baya da yeni aklıma geldi editlemek =)
bence güzel olmuş tam benim kalemim şarkı =)

§ïяĝαиα

bende ilkin beğenmemiştim...ama dinledikçe sardı...üstüne klibi filan da izleyince negatif yorum yapmamaya karar verdim ...sevdim ben yaa...ama dream de metallica tarzı daha sert olcak demişlerdi...onnarın lafı hiç diilse bu şarkı için boşa çıktı...tabi given upımız var dimi...:D beklentileri düşürmemek lazım
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Mordanadam

Berbat dersem yeridir heralde ama eski şarkıların hatrına fazla yorum yapmak istemiyorum.
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

muzzy

abi bende başta berbat dedim ama şimdi çok dinliyom..bide şu diğer şarkıları görünce bu mükemmel walla..

slmaky

Doğru ilk dinleyince pek bişey ifade etmiyor ama daha sonraları kanına işliyor denilebilir :) ben klibinide beyendim gayet güzel olmuş...:)

muzzy

bugün hem dream avrupa 20 de hem de tam onun ardından biter bitmez MTV rock chart da 1 numarada  çıktı... :)

LPismet

güzel ilk başlarda sevmiyecek genelde insanlar ama sonradan kesinlikle hhoşlanılacak şarkı hele sonunda mike'ın na na na söylediği yer şarkının koptuğu yerdir
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out