Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Given Up

Başlatan Littleches, Nisan 30, 2007, 04:58:52 AM

Previous topic - Next topic

click

değişik iyi bir parça

xXx_sNa-PrK_xXx

ewet sadece nakarat qsl olmmşşş ;)
And the shadow of the day<br />Will embrace the world in grey<br />Andthe sun will set for you..!

berkut96

baarma sahnes,ni hiç saydınız mı 17 saniye adam normalde 32 sanie bağırıoo

edit..

ı given uppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp ı sec.....

lpbn

hiç dikkat etmedim valla ;D ama bnce ii bi parça
snowflake in my hand

Eternal_Scream

Yehuuuuuuuu Chester süper bağırıyo ya....Hastayım bu şarkıyaaaaaa...
Mike'm japoN ßaLığım <3 <3 <3

darknesslich

Quote from: Littleches on Nisan 30, 2007, 04:58:52 AM
Albüm gelmeden bu parçayıda dinlemiş olduk Berlin konseri aracılığı ile , ben bu şarkıyı beğendim diyemem , eski hallerini anımsatan kısımlar 2 dkkadan sonra başlıyor. Eskisi gibi olmuyacak ama artık hiçbirşey bunu biliyoruz.! Şarkının A kısmı ile B kısmı tamamen pop müzik gibi chester artık sesini bir rock solisti gibi değil de bir pop sanatçısı gibi kullanıyor. Yaptığı o sert ataklar yok bunları çok arıyacağız gibi geliyor.! Olsun ben yine seviyorum Linkin Park'ı. Given Up'ı dediğim gibi beğendim diyemiyorum ama tüm albümü dinlemeden de birşey söleyemiyorum. Şu ana kadar 150 tane Linkin Park parçası dinlediysem hepsini ezbere biliyorum dinlerken ezberliyordum , Given up'ı ezberlemek içimden bile gelmiyor (: What I've done bence mükkemmel bi parça. 10 kere dinleyip ezberlemiştim o parçayı. Prensip gibi bende tüm Linkin Park parçalarını ezberlemek.! Given Up hakkında siz neler düşünüyorsunuz.? Parçanın C kısmı beni bir tek etkileyen , nakaratlar punk müzik gibi davullar old school punk davulları gibi. Anlam veremiyorum bu adamlar neden böyle oldu.
;) selamben given up i dinledim ve baya beyendim . fakat bence lp artk rocktan cikip yavas yavas metale doru ilerlemeye basladi, oyle olsa bile lp tan wazgecmem fakat eski
sarkilari daha cok ilgi gorecek gibi gelio bana
wake in the sweat again, another days been l8 2 waste, in my disgrace! stuck in my head again! feels like ill never leave this place

mi_numetal_sa

fena değil ama klip için kötü bi seçim ???
ÖZENTİLERİ ELE GEÇİRDİLER ÇOK TEŞEKKÜRLER TOKİO HOTEL :p ARTIK ÖZENTİ LPCİ YOOK(TUR HERHALDE)

ANTİ TOKİO

lp_mike_chester

böle bir şarkıya bu klip hiç gitmemiş=)
ADS SINCE 1940  GELİYORUZ ! ! ! VENCEREMOS  ŞİMŞEKLER GRUBU ! ! !