Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Heroes

Başlatan delilah, Nisan 30, 2007, 08:08:44 PM

Previous topic - Next topic

ebru_91

Micah’nın gerçek annesi ne ya :S:S:S
cursedprincess

black_ece

niki diye biliyorum ben =)

Sumween

Peki biriniz üşenmeyip bana tek tek bunların özelliklerinin ne olduğunu söylesin dersem dayak yer miyim :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

black_ece

evet yersin(yani benden yersin diğerlerini bilmem) git araştır bi sürü forumu neysi vardır kesin türkçe

Hasan-Can

aynen bende döverim sitesi war onun oradan bak karakterlere ve özelliklerine

black_ece

bunu heroes başlığı ile birleştiriyorum arkadaşlar =) ordan devam edelim =)

delilah

pek bir karışmış gibi ortalık ece yaa .. biri ordan başka bişi demiş öbğr konudan biri başka bişi..
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

black_ece

ya iki konuyu birleştrdim karışmış görünüyo ama cidden heroes dan kimin güçlerine sahip olmak istiyosunuz çok garip bi konu oluyodu anket kısmında
burda devam edin işte ben hiro istiyorum zaten seyreden kaç kişi varki hepsi de yazmış görünüyo =)

Doqqyjuice

eh peter dır herhalde... zaten onun o kadar guclu yapılması sacma olmus... yok yok dusundumde olmamıs aslında sylar la dengeliyolar... aaa bak yine dusundum dengelenmiyo da... karsı karsıya geldiklerinde sylarda sadece oldurduklerinin gucleri olucak ama peter da hem tanıdıklarının hemde syların gucleri... dusunmek istemiyorum artık :S :)
Remember remember the nineteenth of November...

delilah

allahtan peter linderman la aynı karede bulunmadı.. bi de onla bulunsaydı tamam tam bir ilah modunda artık dizi saçmalardı..bir de peter in ne kadar gücü olsa da karakterinde eksiklikler var güvensizlik depresyon felan.. bence bu dengeliyor onun durumunu
IT DOESN'T EVEN MATTER!!!

soy un pedredor..I'm a loser baby
so why don't you kill me?!

I_am_free

ya ben sezon finalini hiç beğenmedim
clairin tam petere öldürecekken 'hayır böyle olmamamalı' demesi birden nathanın uçarak(o nasıl uçuşsa) gelip 'durun daha ii bi fikrim var' gibi saçmalaması
bilmem ne bilmem ne tam bi fasatlık!!hayal kırıklığına uğradım

ebru_91

bence güzel bi finaldi hoşuma gitti benim
cursedprincess

neverforgivenangel

sezon finalinini son 7 dakkasını nette izledim( kendime hakim olamamıştımçünkü bekleyemedim) kafede olmasam ağlıcaktım ben bayıldım

AtanuR

Yazık etmişsin :D!! Bu arada yeni sezon ne zaman başlıo haberi olan war mı????

I_am_free

Quote from: AtanuR on Eylül 09, 2007, 09:35:03 PM
Yazık etmişsin :D!! Bu arada yeni sezon ne zaman başlıo haberi olan war mı????
bu soruyu bende sormuştum 24 eylüldeymiş sanırım

bide imzana çok güldüüm:)))