Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

off babamdan..! akşam akşam sinirimi bozdu ya.. gelmiş bana ''uyuşturucu kullanan biri''nin özelliklerini okuyo,üstüne üstlük bir de ''çok uyuyosun'' demez mi.. ilk defa aklıma ''gerizekalı'' demek gibi bi saygısızlık geldi! (yapmadım tabi) Hey Allahım ya, sabııır! Benim gibi evladı olmuş bi de bunuyor.. Bunak :D

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

lp_ken_an

Quote from: Sumween on Mayıs 13, 2007, 08:59:28 PM
off babamdan..! akşam akşam sinirimi bozdu ya.. gelmiş bana ''uyuşturucu kullanan biri''nin özelliklerini okuyo,üstüne üstlük bir de ''çok uyuyosun'' demez mi.. ilk defa aklıma ''gerizekalı'' demek gibi bi saygısızlık geldi! (yapmadım tabi) Hey Allahım ya, sabııır! Benim gibi evladı olmuş bi de bunuyor.. Bunak :D
sakin sakin..ya arada yapıolar böle ..bende babamın bir huyu var ondan nefret edıorum..diyelim bişey oldu babamda bunu ögrendi  aksam ewe gelince uyuz uyuz sorular sorar böle agızmı arar bnm ona yalan söleyebilecigimi düşünür..ama ben ehr zaman  anlarım ne yapmaya caliştıgını..sanki ona yalan sölıcem ya

ShapeshifteR

ya bu BABA ya nasıl nefret edilir anlamıyorum... bir iki huyundan nefret edilir ama tamamen nefret edilebilir mi...
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 13, 2007, 09:24:30 PM
ya bu BABA ya nasıl nefret edilir anlamıyorum... bir iki huyundan nefret edilir ama tamamen nefret edilebilir mi...
babadan nefret edılır mı sende onların dedıgıne bakma yaw :) sınırlıler nazlı sende sakın ol :) :P

lp_ken_an

Quote from: gokhan on Mayıs 13, 2007, 09:27:02 PM
Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 13, 2007, 09:24:30 PM
babadan nefret edılır mı sende onların dedıgıne bakma yaw :) sınırlıler nazlı sende sakın ol :) :P
babadan nefret etmek ne haddimize ya..sadece bir huyundandı..sevıorum ben onu cok ya..baba sonucta

shimy

Quote from: raines on Mayıs 11, 2007, 10:52:37 PM

yukarda bırınız yazmıssınız okudum da

güneşten nefret ediorum falan bune ya :D

hahaha o bendim
neden nefret ettiğimi de belirteyim
doğayla bir alıp veremediğim yok ama onun benle durduk yere bir alıp veremediği var :D güneşe alerjim olduğundan yazın kısa kollu hiçbir şey giyemiyorum :) tenime güneş ışınlarının ufak bir huzmesi değse akşamına acıdan kıvranıyorum :)

şiddete meyyalim vallahi dertten :)
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

gokhan

kendılerını bı hawalarda sanalardan....

LinkinBerk

israil ve israil vatandaşlarından
fenerbahçeden
herşeyi en iyi kendisinin bildiğini sanan salaklardan
bizim sınıftaki özgürden =)

Sumween

Bende kesinlikle bilmiş bilmiş konuşanlardan nefret ediyorum! gerçekten bilgisi olsa bile artistlik yapıp içine ediyolar :S Tanıdım öyle birini,tanımaz olaydım böğk

I choose hush...

NEVERlandLP

bazılarını tanımadan yargılayanlardan ikiyüzlü davranıp herkesle aranı bozanlardan ve o herkesin gözünü kör edebilenlerden nefret ediyorum!hala bu kişilerle kavgam vardır:D

ShapeshifteR

ben harikayım ben süperrim diyenlerden,kendini beğenmişlerden,sürekli kendinden bahsedenlerden,,ukalala insanlardan,şımarık kızlardan,yalan aşklardan
hepsinden nefret ediyorum...

gokhan

her seyı ben yaptım dıyenlerden....

ShapeshifteR

65 milyonluk su faturamdan, zklen kuş gibi baıran kapı zilimden, ders çalışmak zorunda olmamdan,FUCKülte hocalarımdan...

Sumween

göbeğimden be! :( hobbit kadarım ama göbekliyim neyim ben yaf? :D

I choose hush...

süperlp

soad dan
soad dinleyenlerden
kendini beğenmişlerden
pop dinleyip de rock a laf atanlardan(soad a istediğiniz kadar laf atabilirsiniz)
rock a bu ne gürültü diyenlerden
bana karısanlardan
haksızsa kendini haklı çıkaranlardan
çok bilmislerden kendini bisey sananlardan
ve liste uzayıp gider