Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

chester94

tayyip-cimbom-haluk ulusoy-istanbul-şımarık kızlar

bloodwrath

klavyemdeki'k'tuşu..okul-tikiler ve krolar-yalancılar-ikiyüzlüler-tayyeap-bilmedikleri grup tişörtlerini giyen bebebelikler-özenip bezenenler...

ShapeshifteR

traş olurken yüzümü kesmekten nefret ediom
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

§ïяĝαиα

ya bide kapıyı çalan kişiye kim o diyorum "benim" diyo..e sen kimsin? " ya benim işte tanımadın mı" bu diyaloglardan ve kim o die sorunca benim diyenlerden nefret ediorum..
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

lp_ken_an

ben anneme her zaman en yakısıklı oglun diyorum.tabi külliyen yalan..

bende 2 sey arasında kalmaktan nefret edıyorum plajdan geldim acım yemek yemeliyim ama msndede önemli işim var hangisini yapsamki..ama yinede kalkamadım pc basından.

ebru_91

nefret ediyorum yargısız infazlardan
cursedprincess

özgür69

apartmanın kapısında oturan karılardan nefret ediyorum... her seferinde kendimi podyumdan geçiyomuş gibi hissediyorum.. >:(
.                                      

§ïяĝαиα

sölediğim şeylerin yönünün değiştirilmesinden ve kastettiğimin tamamen dışında bi anlam kazanmasından,biriyle aynı işi yapcaksam rakibin benden önce davranmasından..kaynağının bana ait olduğu şeyleri çalıp kendisininmiş gibi gösteren insan bozması vatandaşlardan nefret ediyorum
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

slmaky

Quote from: §ïяĝαиα on Temmuz 06, 2007, 05:36:10 PM
sölediğim şeylerin yönünün değiştirilmesinden ve kastettiğimin tamamen dışında bi anlam kazanmasından,biriyle aynı işi yapcaksam rakibin benden önce davranmasından..kaynağının bana ait olduğu şeyleri çalıp kendisininmiş gibi gösteren insan bozması vatandaşlardan nefret ediyorum
Bunlara katılıyorum bide tek bir cümle ile anlatılcak şeyleri dolandırıp dolandırıp anlatanlardan nefret ediyorum  >:(

selinkinpark

hiç bişey bilmeden birine iftira atılması,suçlanması,yargılanması...

NEVERlandLP

tatilimin ortasında en nefret ettiğim şahısları görüp moralimin bozulmasından nefret ediorummm  :(

mthnLP

bugünden itibaren dvd writerımdan nefret ediorum.kopyalama hatası:(döngüsel artıklık denetimi)  hay aq..

maneater

tayyip,abd,öss,tikiler,hepsi denen zımbırtı kız grubu
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

selinkinpark

üste çıkabilmek,kendini gösterebilmek için bi an bile düşünmeden satabilen insanlardan nefret ederimmm:L

lp_s3rh@t

Quote from: lp_d!do on Haziran 29, 2007, 12:10:45 PM
bn buaralar herşeden nfret eder oldum :S galba kendimden nfret edıom:D

nie kendnden nefret ediosun ky yaa herçeyi sewmek içn önce kendini sewcen ;)

Shot at 2007-07-09