Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

ShapeshifteR

hasta olmaktan nefret ediyorum
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

lp167

aptallardan nefret ediyorum...

beanlie

35 saat oldu hala uyuyamadm kafayı yicem :'(

gokhan

Quote from: beanlie on Ekim 01, 2007, 11:07:58 PM
35 saat oldu hala uyuyamadm kafayı yicem :'(
bunun nersınden nefret edıyosun :D saka yapıyorum tabı konuya dewam =)

beanlie

annemin ''tayfun artık büyüdün kendi eşyalarını kendin ütüle bak bgn yarn üniye gidince kim ütülicek hem ewlensen we karın sana ütüle dese ütülersen bn diince nie ütülemiosun'' demesnden nefret ediyorum  :D :D :D

gokhan

Quote from: beanlie on Ekim 03, 2007, 11:37:59 PM
annemin ''tayfun artık büyüdün kendi eşyalarını kendin ütüle bak bgn yarn üniye gidince kim ütülicek hem ewlensen we karın sana ütüle dese ütülersen bn diince nie ütülemiosun'' demesnden nefret ediyorum  :D :D :D
o olay herkeste war maalessf :)

rock_kolik

popçulardan nefret ediyorum

Doqqyjuice

topçulardan nefret ediyorum... 90 dakika hönküre hönküre kosturmalarından, sumuklerini sahaya gudumlu bir fuzeymiscesine sumkurmelerinden... terden sortun yapıstıgı popolarını sallaya sallaya depara kalkmalarından... pancar gibi suratla ve boncuk boncuk terle agzını yamulta yamulta mac sonu roportajı yapmalarından... tum bu igrencliklerine ragmen hatunun en guzelini kaldırmalarından nefret ediyorum... saygı duydugum tek futbolcu tsubasadır... dunyaları kosar... hava topuna cıkar... bolum sonuna kadar inmez... turlu akrobatik hareketler yapar... ama karizmayı bi kere cizdirmemistir... o sacların bi kere bozuldugunu gormedim...
Remember remember the nineteenth of November...

ousan

Quote from: rock_kolik on Ekim 04, 2007, 11:04:09 AM
popçulardan nefret ediyorum

aa niye...bazı pop şarkılar çok güzel oluyor.. hatta çok iyi yapan insanlar bile var...

anaconda

Quote from: Sumween on Ekim 01, 2007, 04:07:55 PM
Sözümü kesenlerden.. Hatta başkasının sözünü kesenlerden...
Benim yaptığımı yapın, biri sözünüzü 2. defa kestiğinde susup, (karşılıksız) sohbetin bitimine kadar ağzınızı açmayın, karşıdaki dumur olsun.
al bendn de o kdr insn dinlemeyi de blmeli yahu...
ama cozum iimiş denemk lasım(=

rock_kolik

ya bilmiyorum pop böyle çok yumuşak geliyo böyle metal dinledikten sonra bide pop müziğe bakıyorum ya müzik mi diyorum işte müzik has olan metal yani bi link ın parkla popçuyu aynı kefeye koyarmısın?

black_ece

eğer işinin erbabıysa ve şarkıları da süperse neden olmasın ki
güneşin altında yapılan ve iki saat süren törenlerden...bi de sıkıcı olduklarını bile bile yapılan uzun konuşmalardan bi şeyi kısa yolla anlatmak varken  uzatıp uzatıp aynı şeyi tekrarlamak niye neden ??
beynim almıyo resmen

esss_lp

yalnız kalmaktan nefret ediyorum  >:( :'(

ousan

Quote from: rock_kolik on Ekim 05, 2007, 09:22:11 AM
ya bilmiyorum pop böyle çok yumuşak geliyo böyle metal dinledikten sonra bide pop müziğe bakıyorum ya müzik mi diyorum işte müzik has olan metal yani bi link ın parkla popçuyu aynı kefeye koyarmısın?

linkin parkın bazı şarkıları pop gibi.. iyi pop müzik yapanların eserlerinden farkı yok yumuşaklık bakımından ki kaldı lp metal değil... ve bence iyi müzik sertlikte değil verdiği histedir ;)
....
ve nefret ettiğim bi şeyi açıklıyorum.. sert müzik iyimüziktir gibi düşünceden nefret ediyorum.... bu konuyu uzun uzun ölü hanımla tartışıvermiştik :P

NEVERlandLP

beni sevdiğini söleyen ve onlara inanmadığım halde inanmışım ve onları seviomuşum gbi davranmamdan ardından yavaş yavaş onları sevmemden ve sonunda bna kazık atmalarından nefrett ediyorummmmmmmmmmmmmmm oh be :P