Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Nefret Edilenler...

Başlatan คг๔คг๔ค, Mayıs 03, 2007, 08:10:16 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

Quote from: Sumween on Ekim 25, 2007, 09:26:19 PM
Bak gene birbirlerinin yazdıklarına 2156 tane yorum yapıyolar beni çıldırtıyolar :D

Ben de minibüse her bindiğimde hemen dinlediği şarkıyı göstermek için sesini açanlardan nefret ediyorum. ''He tamam gözümde rakır oldun gülüm vaaay vay'' mı dememi bekliyolar ya? Niye kanıtlamaya çalışıyonuz kendinizi? Sinirimi cortlatıyorlar pöf
yoksa senın hala mp4 yok mu.. =) hehehe :D hanı reklam olayı warya..

neverforgivenangel

Bak gene birbirlerinin yazdıklarına 2156 tane yorum yapıyolar beni çıldırtıyolar :D

Ben de minibüse her bindiğimde hemen dinlediği şarkıyı göstermek için sesini açanlardan nefret ediyorum. ''He tamam gözümde rakır oldun gülüm vaaay vay'' mı dememi bekliyolar ya? Niye kanıtlamaya çalışıyonuz kendinizi? Sinirimi cortlatıyorlar pöf

2158:D  ya bende yüksek açıyom ama öle bi niyetim yok. o çalışan motoru duymamak için bazen yetmiyo bile mp3ler... ama tabi ben herkes değilim herkes ben değil:D haklısında:D

Hasan-Can

Quote from: ShapeshifteR on Ekim 25, 2007, 06:35:38 PM
okulun koridorunda kendilerini erkeklere gostermek için 15 dakikada 80 tur atan kızlardan...

aynen hocam çok doğru bak bu... :D

gokhan

Quote from: neverforgivenangel on Ekim 26, 2007, 12:22:10 AM

2158:D  ya bende yüksek açıyom ama öle bi niyetim yok. o çalışan motoru duymamak için bazen yetmiyo bile mp3ler... ama tabi ben herkes değilim herkes ben değil:D haklısında:D
ya zaten bu muzık turu kısık sesle dınlenmez... =)

black_ece

hımm şey www.hatebook.com a göz atın derim =))

hande shinoda

annemLern ders çaLış demesndn
snftaki saLaqLarn Lp hakkında yorum yapmaLrndan
seraptn
okuLdn
bana karışanLardn
matematik dersndn nefret ediormm
everyone feeLs so far away from me

Lord_sPider

I Hate Everyone  ;D

ebru_91

yapmak zorunda kaldığım şeylerden nefret ediorum 
cursedprincess

Sumween

Quote from: gokhan on Ekim 26, 2007, 04:31:20 PM

Ben gayet de dinliyorum bu bir, ikincisi çok dinlemek istiyosan başka yerde dinle ya da minibüste de dinleyebilirsin aslında ama amacın bana duyurmak olmasın. Ya benim kastettiğim kişiler minibüste yüksek sesle müzik dinleyenler değil, yüzüme bakarak ya da bateri çalarmışcasına hareketler yaparak ''ben rak dinliyom'' demeye çalışanlar... Neyse =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

gokhan

ya bende zaten kısık oalyı ıcın dedım yoksa (bak bende rak dınlıyorum mımıklerı yapan ınsanlardan bende nefret ederım =) )

neverforgivenangel

amacım dinlemekse kulağımı patlatacak şekilde insanları rahatsız edecek şekilde dinlerim ellerimlede bateri yaparım kimene hesabı sonuçta... ya bişi sorjam müzik dinlerken elleriyle bateri taklidi yapmayan var mı? bi çok kişide gördüm valla:ÇD

Doqqyjuice

Quote from: Sumween on Ekim 26, 2007, 09:19:06 PM
Quote from: gokhan on Ekim 26, 2007, 04:31:20 PM

Ben gayet de dinliyorum bu bir, ikincisi çok dinlemek istiyosan başka yerde dinle ya da minibüste de dinleyebilirsin aslında ama amacın bana duyurmak olmasın. Ya benim kastettiğim kişiler minibüste yüksek sesle müzik dinleyenler değil, yüzüme bakarak ya da bateri çalarmışcasına hareketler yaparak ''ben rak dinliyom'' demeye çalışanlar... Neyse =)

alla alla cok ilginc ya... seni bi rock muzik otoritesi olarak goruyo ve zevklerini tasdiklemek icin yapıyo olmasınlar? kut mu var sende :P
Remember remember the nineteenth of November...

ölü gelin

ve nefret ettiğim bi şeyi açıklıyorum.. sert müzik iyimüziktir gibi düşünceden nefret ediyorum.... bu konuyu uzun uzun ölü hanımla tartışıvermiştik :P

he tartıştıkda yannız ousan beni sert müzik en iyisidir diyenlerle aynı kefeye koyma zira yeri geldiğinde gayet soft olabiliyorum 8)

black_ece

"sen rock metal vs dinlemiyo muydun niye klsik gitar çalıyosun kieeee"
"aaa sen nu metalci diil misin ki yav ??"
"ya merak ediyorum nasıl hem metal vs hem pop fln dinliyosun bi garipsin seeen"

diyenlerden nefret ediyorum
ve kendilerini kaale almıyorum

Chaz.Glsn.Mike

>aaa sen ne biçim rockçısın< aa sende varsa bnde de olmalı< linkinpark 'tan nefret ediyorum >:( en çok böle sözlerden nefret ediyorum
•●โ้ะ ۣۜEۣۜVۣۜAۣۜNۣۜEۣۜS ۣۜCۣۜEۣۜNۣۜCۣۜE้●•٠::
÷±‡± ŁЇŊkЇŊ ▪ ΡǺRk ▪±‡±÷