Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Minutes To Midnight

Başlatan DefToNeS, Mayıs 05, 2007, 10:42:19 AM

Previous topic - Next topic

DefToNeS

....Minutes to Midnight LP nin HT ve Meteora dan sonraki üçüncü stüdyo albümü...
Albüm çıkmadan önce henüz kayıt aşamasındayken grup üyeleri bas ba éTarzımız değişti!!,"Artık nu metal değiliz!!" diye bağırdılar.E hakları var.
Karşınıozda yenilenmiş ve olgunlkaşmış bir LP ve yeni albümleri "Minutes To Midnight"

................by black_ece

Albümü dinleyenler için
İlk yorumu ben yapayım.Birçok linkin park fanı bu albümle linkin park'tan uzaklaşacak.Bunun yanında linkin parkın yeni bir fan kitlesi doğacak.Lp'nin son bir görevi kalıyor o da piyasa olma derdini kafalarından atmaları.
Tabi ki bu albüm için nu-metalden bahsetmemiz mümkün değil,zaten 2004'ten beri nu-metal farklı algılanmaya başlamıştı.

albümle ilk defa mike'ın sesini adam aklı dinlemiş olduk gereksiz rap yerleri yok zaten
genel olarak -iyi- bir albüm diyorum ama bu dereceyi diğer albümlerle kıyaslamak çok yanlış olur.
işim çıktı devam ederiz
Tanrı nefret eder gölgeden,siyahtan ve dövmelerden
Eminim tamamen ezilmiştir beni tüm anlayanların şerefi
ve aydınlara göre yıkanmış beynimin tedavisi yok
Bu beni kül gibi mi gösterir ? (Deftones-7 words)
SATURDAY NIGHT WRIST - just get it now

maneater

albümde rap olmaması bi eksiklik bence mike rap yapmalıydı.eski tadı bulamadım ben albümde çok değiştirmiş tarzını linkin park.u2 nun albümlerine benzettim ben albümü..
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

uNReLiEveD

mike yeni albümde rap yapıyo ama sadece 2 şarkıda...yeni albüm bence biraz soft olmuş açıkçası beklediğim bi albm değildi ama olsun...yine de güzel (farklı) olmuş albüm...

maneater

ama bu albmdeki rap bölmleri eski albümlerndeki gbi kaliteli diil..
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

sirtreze

rap olmaması ii...ama beklediğim gibi deil tipi laflar çok saçma...zate albümün böle olacağı bellidi...yane beklentileriniz saçma biraz...hard yada başka tür bekleyemezsiniz...bence çok aşağalarda deil en azından herkesin ağzında olacak piyasa şarkılar deiller...ama yinede şarkılar vasatın altında...umarım ii satarlar yinede...devamlı ve sıkı fanları onları zaten yanlız bırakmazlar...o yüzden bi sorun yoq...ancaakk bu albüm bi geçiş albümü ise ozaman kötü..
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

DefToNeS

şimdi aşırı linkin park fanları  given up,bleed it out dışında albümü beğenmeyecekler,diğer slow şarkılar ise önceki albümlerine olan hayranlıklarından dolayı basit gelecek.oysa zaten albümün en değerli tarafı bu.Bunu da linkin park dışında diğer rock-metal grupları da dinleyen takip eden fanlar görecektir.Çok dikkatle dinlenilmesi gereken bir albüm,

1-Wake    - Sessions,cure for the itch gibi modern ezgiler yerine daha olgun klasik bir giriş
2-Given up - Albümün hit parçası,gerçekten defalarca dinlenilesi bir şarkı olmuş
3-Leave out all the rest - Yumuşak ve harika bir parça..en çok bu parçayı beğendim
4-Bleed it out - Rick Rubin'in etkisini görebiliyoruz
5-Shadow of the day - Film sonlarına iyi bir soundtrack
6-What i've done - Herkesin beğenisini kazandı
7-Hands Held high - Mike yumuşak hip-hop la giriyor chester la beraber çok yumuşak bir şekilde bitiriyorlar (tabi ki fanların beklediği en az from the inside )
8-No more sorrow - Gitar çok güzel diğer şarkıları gibi burda da ritim alkışla tutuluyor araya mike'ın hiphop girmemesi lp fanlarını kızdıracak oysa olması gereken buydu
9-Valentine's day - chester harbi clean sesini yine parçaya aşılamış,hüzünlü bir havası var
10-In between - Bu şarkıyı Mike söylüor,live in texas ta pushin me away'den beri beklediğim bir mevzuydu..çok güzel olmuş
11-In pieces - Chester tarzı bir şarkı,chester bu şarkıyla egosunu tatmin etmiştir,sound'un neye dönüştürülmeye çalıştıklarını bu şarkıda anlayabiliyoruz, brad bu şarkıları konserlerde çalmaktan zevk alacak heralde
12-The little things - iyi bir son

yani genel olarak iyi,drum lardan gitara,gitardan efektlere herşey değişmiş,güzel bir sound ama lp fanları bunu sevmeyecekler---nah buraya yazdım

§ïяĝαиα

evt deftones haklısın...açıkçası ben bu albümde beklediimi bi given up ta buldum wıd ve no more soorow ondan sora geliyo...tabi tüm şarkıları dinlemediğim için bilemicem ...ama yinede biraz soft rock a kaçıyo melisin dediği gibi...ama böle bi şeye hazır olmamız gerektiği sölendi ...yani bi bakıma alıştıra alıştıra slowlaştıklarını sölemeye çalıştılar eh bi bakıma başardılar da...ben chaz in scream atmasını beklemiyodum zaten gene de arada var bikaç sert parça var...mike ın çoğu şarkıda rap yapmamasına gelince;bence mike LinkinPark ı dier gruplardan ayıran bi özellikti die düşünüorum...rap de olmayınca bizimkilerin bildiimiz popüler rock gruplarından farkı kalmıcak...hepimizin yaşamında bi dönüm noktası nerdeyse LP,farkı da buydu...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

DefToNeS

Quote from: §ïяĝαиα on Mayıs 06, 2007, 11:33:20 AM
mike ın çoğu şarkıda rap yapmamasına gelince;bence mike LinkinPark ı dier gruplardan ayıran bi özellikti die düşünüorum...rap de olmayınca bizimkilerin bildiimiz popüler rock gruplarından farkı kalmıcak...

şu cümlene son derece katılıyorum,ama albüm bizlerce yine sevilecek eski lp zaten daha fazla ''itelenemeyecekti''..Lp biteceğine değişip ''en iyi olmasa da'' iyi bir rock-metal grubu olması daha matıklıydı.Saygı duydum,çok olgun bir davranış..intihar etmek gibi bişeydi ama olgunca,helal..

makinacı

albüm satışa çıktımı way anasını sayın seyirciler...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

sirtreze

DefToNeS arkadaşım biraz daa beklesen..en azından 1hafta kadar...seyretmeyene filmi anlattın sen şimdi olmadı...yorumları 3şarkı için yapsak daa ii olur...
...OkyanusuN ÜzerindE DuR YükseK SeS MüziK YaP...

makinacı

15 şarkı war gibi görünüo ama ben 1 gecede 21 adet MTM şarkısı indirdim hangisi doru hangisi gerçek bilmiorum :)
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

folligue

Rob yamulmus arkadaslar ya grup o kadar is yapmıs ama rob hala aynı eziklikte ya!!!Mike'in fazla rap yapmaması gayet iyi olmus...Harbiden progressive rock'a dönüş var yani Bleed it Out'taki solo gayet harika olmus bence...Eski albümlere cok daha ciddi ve olgunlasmıs bi müzik yapmıslar...Linkin Park yeni fanlar kazanır ama eskilerinden cogunu kaybeder aynı Deftones'un dediği gibi...Chaz ve Mike cidden seslerini güzel kullanmıslar...Aynı sekilde Phoenix'i ayrıca tebrik ediyorum bass cok ön planda ve müthiş bir uyum içinde...Gitar riffleride eskisine göre cok daha iyi olmuslar...Rob dısında hepsi iyi ilerleme kaydetmiş...
In the brightest hour of my darkest day
I realized what is wrong with me
Can't get over you. can't get through to you
It's been a helter-skelter romance from the start
Take these memories that are Haunting me
Of a paper man cut into shreds by his own pair of scissors
He'll never forgive her...

Sumween

Ben genel olarak şarkılarda bi soundtrack havası sezdim... Çoğu, bi filmin müzikleri gibi :S garip...

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

ShapeshifteR

dinleye dinleye ısınıcass bence acele etmeyelim....
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

Requiem

Quote from: folligue on Mayıs 12, 2007, 01:51:06 PM
Rob yamulmus arkadaslar ya grup o kadar is yapmıs ama rob hala aynı eziklikte ya!!!Mike'in fazla rap yapmaması gayet iyi olmus...Harbiden progressive rock'a dönüş var yani Bleed it Out'taki solo gayet harika olmus bence...Eski albümlere cok daha ciddi ve olgunlasmıs bi müzik yapmıslar...Linkin Park yeni fanlar kazanır ama eskilerinden cogunu kaybeder aynı Deftones'un dediği gibi...Chaz ve Mike cidden seslerini güzel kullanmıslar...Aynı sekilde Phoenix'i ayrıca tebrik ediyorum bass cok ön planda ve müthiş bir uyum içinde...Gitar riffleride eskisine göre cok daha iyi olmuslar...Rob dısında hepsi iyi ilerleme kaydetmiş...

Bence Rob'u fazla ezdin.. herhalde ilk defa doğru düzgün 4/4 lük ritimlerin dışına çıkmış.. Hoşuma gitti
Forum kurallarını okuyalım, okumayanlara okutalım!