Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

cumhurbaşkanını kim seçsin ?

Başlatan ShapeshifteR, Mayıs 08, 2007, 02:10:27 AM

Previous topic - Next topic

sizce cumhurbaşkanı nasıl seçilmeli..

halk seçsin
32 (53.3%)
meclis seçsin
15 (25%)
dönem cbaşkanı yerine gelecek cbaşkanını kendi seçsin
3 (5%)
yök seçsin
3 (5%)
öss 1.si(leri) seçsin
4 (6.7%)
iQ su en yuksek aday seçilsin
3 (5%)

Total Members Voted: 60

ShapeshifteR

arkadaşlar bence önce aday adayları meclis elemesinden geçsin soora halk bu kalan adaylardan birini seçsin...
masraflı olur ama yüksek çoğunluğun kabullendiği biri olur en azından.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

shimy

benim o mecliste beni temsil etmesi için seçtiğim parti söz sahibi değilse halk seçsin derim
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

beanlie

halk seçsin meclis seçmeyi denedi ama sonuç ortada en iyis halkın seçmesi

คг๔คг๔ค

bn seçiim en iisi bu boyle olmaz abi

wape

bi millet vekili; 'meclis seçsin yok diyolar, halk seçsin yok diyolar, böyle cumhurbaşkanı seçilmez. en iyisi deniz baykal kendi seçsin. ama oda fani bi insan yarın bir gün ölünce cumhurbaşkanını kim seçer, cumhurbaşkansız kalmayalım' dedi. komiğime gitti.
tabi artık halk seçecek, yasa çıkmış

§ïяĝαиα

bende halkın seçmesini yeğlerim...gerçi bu aralar kimin dooru karar verdii belli diil ama cumhuriyet mitinglerine giden vatan-sever halkın seçmesini tercih ederim
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

gokhan

Turkıye'nın bı gercegını unutmayalım ,bu ulkenın cogu orta we dusuk sewıyede kulturlu ınsanlardan olusuyo we bu unsurun cumhurbaskanlıgı secımınde ne kadar etkılı olacagını dusunursek bence secım meclıs tarafından yapılsın...

ShapeshifteR

bnce meclis te orta ve düşük kültür seviyeli insanlardan oluşuo bu yusden halk seçin, en azından ben seçtim der, pişman olsa bile kendine suç bulur.
Dünya üç beş bilgisizin elinde;
Onlarca her bilgi kendilerinde.
Üzülme; eşek eşeği beğenir:
Hayır var sana "kötü" demelerinde.

gokhan

Quote from: ShapeshifteR on Mayıs 08, 2007, 09:00:17 PM
bnce meclis te orta ve düşük kültür seviyeli insanlardan oluşuo bu yusden halk seçin, en azından ben seçtim der, pişman olsa bile kendine suç bulur.
partden partıye degısır ;)

black_ece

Quote from: gokhan on Mayıs 08, 2007, 08:29:22 PM
Turkıye'nın bı gercegını unutmayalım ,bu ulkenın cogu orta we dusuk sewıyede kulturlu ınsanlardan olusuyo we bu unsurun cumhurbaskanlıgı secımınde ne kadar etkılı olacagını dusunursek bence secım meclıs tarafından yapılsın...
kesinlikle katılıyoreum insanlar bi döner ekmeğe oy veriyo ya da eğitimi olmayanlar bak siçeri girince şu şu ambleme basıcaksın mührü falan diyince öyle yapan bir sürü insan var
ben halkın seçmemesinden yanayım öyle olursa daha beter olacak kabul edelim türkiye böyle bi cumhurbaşkanı seçimine hazır değil !!!!!!!!!!!

Mosso

Iq su yuksek olanlar secsın [yane ben] :D

lp_ken_an

TBMM Genel Kurulu’nda, Anayasa değişikliği yasa teklifinin “cumhurbaşkanının halk tarafından seçilmesini” öngören 2’nci madde, 376 oyla kabul edildi.

Mosso

resmen halk secicek yane halkın %70 i yine ampule oy verir

serra_lpfan

ben halka oy verdim bnce kesin halk seççek
NABER LAN:D

gokhan

meclıs yasayı cıkartıp cankayaya gonderdı bakalım sezer ne yapıcak ???