Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

Dövme,piercing vs...

Başlatan Sumween, Mayıs 11, 2007, 09:49:30 PM

Previous topic - Next topic

gokhan

sen mı ınanmam =) ne zmn

selinkinpark

parayı tamamladığım zaman!

ölü gelin

Quote from: özgür69 on Haziran 25, 2007, 12:01:58 AM
veeeee sonunda özgür kulağını deldirdi 8) hemde dorukla beraber ama bi fark var doruk 2 gün ben istediğim kadar takacam ;D
tamam delikli nane laf sokup durma :P okullar açılsın sana rap çilerin küpelerinden alcam :L böle bol pırlantalı dana kadar  :D (iddaya girmiştikte delidremeseydi bana pirzink alacaktı :L tüh )

özgür69

yine alırım yasmincim sorun ettiğin şeye bak :P :D
.                                      

ölü gelin

ayy gözlerimi yaşartıyo yine bu adam :P seni de çok seviom ya kankam benim

özgür69

tmm len tmm yılışma hemen :D şaka şaka sende benim bitanecik kankamsın ama birlikte azar işitcez konu dağılıyo ona göre ;D
.                                      

Tigwesh

özenti işi

ölü gelin

o yüzden bütün müzik piyasasında rocker elemanlarım küpesi dövmesi filan vardı onlar da özenti lp filan da özenti :L

özgür69

tabi canım haklısın bunlar zevk değil özenti :L
.                                      

black_ece

ehehe 69 yazılı küpe de buldu özgür =)

NEVERlandLP

puhaha o zaman chaz önde giden bi özenti vücudundaki dövmelere bakılırsa :D

makinacı

burda özenti lafını desteklersem tüm siteyi karşıma alacaımın farkındayım...
fakat işin birde sosyo kültürel kısmı var...sonuçta bizim toplumumuzda yakın zamana kadar bu küpe dövme piercing muhabbeti o kadarda hoş karşılanmayan durumlardı...ne zaman ki genel olarak televizyonlarda bu tür gelenek görenekler yaygınlaştırıcı bir şekilde(bakın özendirici özenti gibi kelimeleri kullanmıorum) yayınlarında amerikan gençliğinin bazı yönlerini gözümüze çarptırmaya başladı. o süreçten sonra bu durumlar daha da yaygınlaştı. eskiden kulaında küpesi olan erkekler toplumda hoş görülmez iken, şu anda kulaında küpesi olmayan erkekler gençler arasında pek az görülüyor. olayın dövme ve piercing yönü çok daha garipleşiyor...

samimi bir şekilde söyleyin 2000 yılından önce kaşında yada dilinde çenesinde dudağında filan piercing i olan kaç tane insan görebilirdiniz? görseniz de ne düşünürdünüz? şu anda durum ne peki...

ben direk piercing dövme yada küpe takan insanların özenti olduklarına inanmıyorum. ama bu akımın da sistemli depolarizasyonun bir parçası olduğunun da farkındayım...yani istemsiz bir şekilde özendiriliyoruz...

bu yazıyı 25 haziran 2007 'de yazıyorum. eylülde emin olun " ahanda kulaamı deldirdim lan ne güzel" şeklinde bu sitenin bu kısmına post atacağım...çünkü bu duruma karşı gelmek çok zor olacaktır...elimde olan bir durum değil bu olay...birileri kulaımızı deldirmemize karar veriyor...biz de deldiriyoruz...
yalarım yutarım sonra s.çar başımın üstünde tutarım...

ousan

çok gereksiz bi bakış açısı...
insan bişeyi görür ve onu severse kendinde olmasını ister...
bunun hiç bi yerinde özentilik veya zorunlu özendirme gibi bi şey yok...
mesela benim sevmeyipte asla yaptırmayacağım bişey var.. oda hızma...
ama bu da yaygınlaşmaya başladı erkekler arasında... neden özenmiyorum :S
eğer özenmek olsaydı bütün erkekler hızma yaptırmaya başlardı..
zevk meselesi

§ïяĝαиα

hmm..bi yönden örsana bi yönden ousana katılıorum..amerikan gençliğinin halini gözümüze sokmaya çalıştıkları doğru ama sevmediim bişeyi de yapmam yani sırf herkes yapıo die bu yüzden ousana katılıorum mesela dövmeden hiç hoşlanmam yaptırmayı da düşünmem kesinlikle..ama piercing ve küpeyi severim o ayrı mesele :(..tamamen insani zevk
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

shimy

dövmemden de pirzınkim'den de çok memnunum özentilik olarak algılayanlara kaba etlerimle gülüyorum :D zaten bir şeylere özenmeden kendi tarzını çizemezsin herkese tarzı vahiy gibi mi geliyor ya ahaha güldüm geçtim :D
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...