Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

In Between

Başlatan süperlp, Mayıs 13, 2007, 10:51:02 AM

Previous topic - Next topic

süperlp

arkadaslar mike shinodanın albümdeki bastan sona kadar sadece kendisinin söylediği tek parça
gayet güzel biraz da slow olmus
görüslerinizi alalım

LPismet

biraz sıkıcı gelebilir ama bence güzel şarkı mike'ın söylemesi bence daha hoş olmuş zaten albümde çok gözükmüyor bunuda chester söyleseydi çok kötü olurdu
I bleed it out
digging deeper just to throw it away
I bleed it out
I bleed it out
Just to throw it away
Just to throw it away
I bleed it out

Sumween

Sıkıcı gelmedi bana ama, daha önce de bahsettiğim gibi bu da biraz ''nötr şarkı'' kategorime giriyor... yani çok zevkle dinlemiyosun ama zaplamaya da kıyamıyosun =) LP işte..

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

maneater

mike kendini göstermiş burda güzel olmuş beendm ben slow ama hoşş
//her adımım daha derine ölüyorumm....!

hermione

bana my decemberi hatırlattı, güzel şarkı..

Roswegas

Quotebana my decemberi hatırlattı, güzel şarkı..

aynen...

Mike ın sesini ilk defa bu kadar net dinliyoruz..onun söylemesi iyi olmuş..

§ïяĝαиα

albümün en soft parçası diyebilceğim bi parça...dier şarkılarda en azından azcık da olsa bi sert gitar var..ama bunda keman var :D ama genede sevdiim bi şarkı çünkü mike var ...
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

linkinpark7227

mike ın bu kadar uzun rock söylediği tek parça ilk defa mike bu kadar uzun kalıyor  ;)

sawash-LP

güzel şarkı mike ta söleyince daha güzel olmuş...değişiklik olmuş oldu hem hep chester olmuyo  :P

hermione

bu albümde en sevdiğim şarkı :D

Roswegas

''and I can not explain to you ...''

diye giden bölüme geçince bitiyorum..

chaz_lp

ben bu şarkıyı çok sevdim hatta albümde en en en çok sevdiğim şarkılardan biri mike süper yorumlamış hatta daha kısa anlatmak gerekirse ''bayıldım'' sürekli başa sarıp sarıp dinliyorm

numbosphorus

evt güsel şarkı ama arkdşlar mike ın seni bu kadr da ince deil ya :S bşkası sölemiş olablr mi bu şarkıyı? :S
i like what i do , i do what i like

I_am_free

güzel şarkı mikeın sesinide iyice kavrayabiliyoruz güzel olmş bence ilk önce hoşouma gitmesede

haruka

ya süper bişi bence chester şöle diyo mike için:ya bu adamın kiminle derdi war bilmem ama gercekten özür diledi sarkıyda .. yane o kadar güzel sölemiş duyguyu geçirmiş :)