Haberler:

Yapılan bir hata yüzünden forum 3 ay öncesine gitmiştir...
https://www.lpfanturkiye.com/forum/index.php?topic=5360.0

Main Menu

LPFT EFSANESİ 2

Başlatan Sumween, Mayıs 13, 2007, 06:37:32 PM

Previous topic - Next topic

Sumween

Quote from: shimy on Mayıs 15, 2007, 02:06:18 PM
çok hoş olmuş nazlı harbiden bu kadar aşkla şevkle çalışan bir üye :P seni yılın üyesi ilan ediyorum :)
eheh harbiden böyük bir sevgiyle,aşkla ilmik ilmik işledim vidyoyu :P

Quote from: Mr. MeTaLkiSS on Mayıs 14, 2007, 03:46:04 AM
Vıcı vıcı beybiler sizi :D hehe idare eder birincisiyle aynı formatta :) bazı resimlerden 2 kez koymuşun bilmiyorum dikkatini çekti mi yannız
farkettim, resim kıtlığından :D aslında 2156 tane resim var ama biri bişiye benzemiyo ya site üyeleri hepten dengesiz :D Format da aynı oldu evet çünkü öyle sewiyorum been... başta LP resimlerini ve wallpları uzuuun uzun koyup tam ''sıkıldım lan'' moduna girilecekken bomba üye fotolarını koyuyorum =)

I choose hush...
''Concrete your thoughts...'' Do something..!

raines

çok hoş eline sağlık.

sadece yukardakı cumleyı yazıp bırakcaktım amaaa duygulandım lan kırarım bak. açın bi ufak ya ne ufağı büüyk.. ne günlerdi beee pehhh

Littleches

Çok başarılı buldum eline sağlık Nazlı.
Hiç bilmediğim bir yerde bildiklerim ile birlikteyim.

Mordanadam

Abov yapmış yapmış neler neler yapmış nazlıya bak hele.Eline sağlık cnm ;)
Çookk eski günlerdi lpefsanesi yeni kurulmuştu..O zamanlar LiNKiN_Boy vardı.. =)

Sumween

tenk yu =) Milleti duygulandırmışım bayağı, ne hoş :)

I choose hush...

§ïяĝαиα

yaw net yasağından dolayı ben şimdi izleyebildim ve bende duygulandım hatta şuan burnum akıyo ama hastayım ondan da olabilir çook seviorum seni ellerin dert görmesin darısı LPFT 2,LPFT 3,LPFT4 ve LPFT sonsuzların başına :)
NETE KAFA İZNİ
v for vendetta'yı unutmayın da...

Roswegas

Ben orda olmadığım için pek duygulanmadım ama böyle örgütlü olduğunuzu bilmiyordum...

slayt güzel ama keşke üyelerin tek tek çıktığı yerlerde isimleri yazsaydı..nickleri yani...

Sumween

ilki öyleydi.. şimdi ikincisinde resimler biraz daha hızlı geçtiği için yapmadım,uymuyodu..

I choose hush...

gokhan

3 te yaparsın artık =)

Sumween

bekleyin lan bu bi eskisin =) aç gözlülük yapma Gökhan :D izle otur. dalarım! =P

I choose hush...

lp_ken_an

wallla yap onda bende olayım bu sefer ;) ama beklerim eskisin bu bi

shimy

nazlı sana yolladığım şarkıya dediğim gibi yapmazsan uçarım burdan sana :P
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...

Sumween

uç ya napiim olmaz o şarkı,duygusallık ön planda olmalı lan öyle her şarkıya yakışmaz LPFTefsanesi :D personal jesusa yaparım daha iyi!! :D

I choose hush...

€roS

güsel olmuş nazlı ellerine sağlık bis yani lpft üyelerinede afiyet olsun :D keşke herkes olsa ya ne güsel olurdu :'( istanbulda bisde böle şeyler yapamayısmı hey size diom istli kardeşlerim benim :D

shimy

Quote from: Sumween on Haziran 06, 2007, 02:38:05 PM
uç ya napiim olmaz o şarkı,duygusallık ön planda olmalı lan öyle her şarkıya yakışmaz LPFTefsanesi :D personal jesusa yaparım daha iyi!! :D
la nazlı harbi uçarım bak o şarkı gayet hoş iki şarkıdır duygusallık yapıyon birinde de gıgırımız şamatamız ön plana çıksın :L
diktatör terminatör moderatör traktör smilatör SHİMY FORUM KURALLARI
SİYAHERŞEYDİR  ....    SİYAHERYERDEDİR...